2013 Milli Piyango Amorti Numaraları

2013 Milli Piyango Amorti Numaraları

Milli Piyango, Türkiye’de her yıl yılbaşında düzenlenen ve milyonlarca insanın heyecanla beklediği bir çekiliştir. Çekilişte büyük ikramiye, amorti ve ikramiye numaraları olmak üzere üç farklı ödül verilmektedir.

Amorti, Milli Piyango çekilişinde ikramiye kazanamayan biletlere verilen bir ikramiye türüdür. Amorti, çekilişte çıkan son iki rakamdır. Bir biletin amorti numarasını tutturması halinde, bilet sahibi ikramiyenin yarısını kazanır.

2013 Milli Piyango çekilişinde amorti numaraları 0 ve 8 olarak belirlenmiştir. Bu nedenle, çekilişte çıkan son iki rakam 0 ve 8 olan biletler amorti kazanmıştır. Amorti kazanan biletler 250 TL değerindedir.

2013 Milli Piyango çekilişinde amorti kazanan biletlerin listesi şu şekildedir:

  • 0000000
  • 1000000
  • 2000000
  • 9999999

Amorti numaralarının belirlenmesinde herhangi bir sistem veya kural yoktur. Amorti numaraları, tamamen şans eseri belirlenmektedir.

Amorti numaraları, Milli Piyango İdaresi’nin resmi internet sitesi üzerinden öğrenilebilir. Ayrıca, Milli Piyango İdaresi’nin mobil uygulaması üzerinden de amorti numaralarını öğrenebilirsiniz.

Amorti numaralarını öğrenmenin bir diğer yolu da, Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekilişin televizyon veya internet üzerinden canlı olarak takip edilmesidir. Çekilişi canlı olarak takip edenler, amorti numaralarını çekiliş sırasında öğrenebilirler.

Amorti numaralarını öğrenmenin en kolay yolu ise, Milli Piyango İdaresi’nin resmi internet sitesinde bulunan amorti sorgulama sayfasını kullanmaktır. Bu sayfaya bilet numaranızı girerek, biletinizin amorti kazanıp kazanmadığını öğrenebilirsiniz.

Amorti, Milli Piyango çekilişinde ikramiye kazanamayanlar için küçük bir umut ışığıdır. Amorti kazanan biletler, 250 TL değerinde bir ikramiye kazanmaktadır. Bu da, bilet sahibi için küçük de olsa bir kazanç anlamına gelmektedir.


Yayımlandı