2014 Bedelli Askerlik Ücreti

2014 Bedelli Askerlik Ücreti

2014 yılında bedelli askerlik ücreti 30.000 TL olarak belirlenmiştir. Bu ücret, 2013 yılında 20.000 TL olan bedelli askerlik ücretine göre %50 oranında artış göstermiştir. Bedelli askerlik ücreti, askerlik hizmetini bedel ödeyerek yapmak isteyen kişiler tarafından ödenmektedir. Bedelli askerlik ücreti, askerlik hizmetinin süresine göre değişmektedir. 2014 yılında bedelli askerlik süresi 21 gündür. Bedelli askerlik ücreti, askerlik hizmetinin yapılacağı yere göre de değişmektedir. 2014 yılında bedelli askerlik ücreti, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde 30.000 TL, diğer illerde ise 25.000 TL olarak belirlenmiştir.

Bedelli Askerlik Ücretinin Ödenmesi

Bedelli askerlik ücreti, askerlik şubesine yatırılarak ödenmektedir. Bedelli askerlik ücreti, askerlik hizmetinin başlangıç tarihinden önce ödenmelidir. Bedelli askerlik ücreti, askerlik hizmetinin başlangıç tarihinden sonra ödenirse, gecikme faizi uygulanmaktadır.

Bedelli Askerlik Ücretinin İadesi

Bedelli askerlik ücreti, askerlik hizmetinin tamamlanmasından sonra iade edilmektedir. Bedelli askerlik ücreti, askerlik hizmetinin tamamlanmasından sonra 30 gün içinde iade edilmektedir. Bedelli askerlik ücreti, askerlik hizmetinin tamamlanmasından sonra 30 gün içinde iade edilmezse, gecikme faizi uygulanmaktadır.

Bedelli Askerlik Ücreti Hakkında Faydalı Siteler

Bedelli Askerlik Ücreti Hakkında İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi