2018 En Iyi Android Rpg Oyunu

2018’in En İyi Android RPG Oyunu:

2018, Android platformunda birçok harika RPG oyununun piyasaya sürüldüğü bir yıl oldu. Bu oyunlar, oyunculara zengin hikayeler, ilgi çekici karakterler ve zorlu görevler sunarak saatlerce eğlence sağladı. İşte 2018’in en iyi Android RPG oyunlarından bazıları:

  1. Baldur’s Gate II: Enhanced Edition

Baldur’s Gate II: Enhanced Edition, 2000 yılında piyasaya sürülen klasik RPG oyununun yeniden düzenlenmiş versiyonudur. Oyun, oyuncuları karanlık ve tehlikeli bir dünyaya götürüyor ve onları güçlü bir kötülüğe karşı savaşmaya zorluyor. Baldur’s Gate II: Enhanced Edition, zengin hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zorlu görevleriyle RPG hayranlarının mutlaka oynaması gereken bir oyundur.

Baldur’s Gate II: Enhanced Edition indir

  1. Divinity: Original Sin II

Divinity: Original Sin II, 2017 yılında piyasaya sürülen bir RPG oyunudur. Oyun, oyuncuları Rivellon adlı bir dünyaya götürüyor ve onları bir grup kahramanın karanlık bir güce karşı savaşına katılmaya davet ediyor. Divinity: Original Sin II, zengin hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zorlu görevleriyle RPG hayranlarının mutlaka oynaması gereken bir oyundur.

Divinity: Original Sin II indir

  1. Icewind Dale: Enhanced Edition

Icewind Dale: Enhanced Edition, 2000 yılında piyasaya sürülen klasik RPG oyununun yeniden düzenlenmiş versiyonudur. Oyun, oyuncuları Icewind Dale adlı bir bölgeye götürüyor ve onları bir grup maceracının karanlık bir güce karşı savaşına katılmaya davet ediyor. Icewind Dale: Enhanced Edition, zengin hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zorlu görevleriyle RPG hayranlarının mutlaka oynaması gereken bir oyundur.

Icewind Dale: Enhanced Edition indir

  1. Planescape: Torment: Enhanced Edition

Planescape: Torment: Enhanced Edition, 1999 yılında piyasaya sürülen klasik RPG oyununun yeniden düzenlenmiş versiyonudur. Oyun, oyuncuları Planescape adlı bir dünyaya götürüyor ve onları ölümsüz bir adamın geçmişini keşfetmeye davet ediyor. Planescape: Torment: Enhanced Edition, zengin hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zorlu görevleriyle RPG hayranlarının mutlaka oynaması gereken bir oyundur.

Planescape: Torment: Enhanced Edition indir

  1. Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars: Knights of the Old Republic, 2003 yılında piyasaya sürülen klasik RPG oyunudur. Oyun, oyuncuları Star Wars evrenine götürüyor ve onları Jedi Şövalyeleri’nin karanlık bir güce karşı savaşına katılmaya davet ediyor. Star Wars: Knights of the Old Republic, zengin hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zorlu görevleriyle RPG hayranlarının mutlaka oynaması gereken bir oyundur.

Star Wars: Knights of the Old Republic indir


Yayımlandı