2023 Fnaf Filmi Ne Zaman Çıkacak

2023 FNAF Filmi: Konusu ve Çıkış Tarihi

Five Nights at Freddy’s (FNAF), Scott Cawthon tarafından yaratılan ve yayınlanan bir korku video oyunu serisidir. Seri, bir pizzacıda gece bekçisi olarak çalışan oyuncunun, animatronik hayvanlar tarafından saldırıya uğramaktan kaçınmaya çalıştığı birinci şahıs bakış açılı bir hayatta kalma oyunudur. FNAF serisi, eleştirmenler tarafından karışık eleştiriler almasına rağmen, ticari olarak büyük bir başarı elde etti ve dünya çapında milyonlarca kopya sattı.

2015 yılında, Blumhouse Productions’ın FNAF serisini bir filme uyarlayacağı açıklandı. Filmin yönetmenliğini Chris Columbus, senaristliğini ise Scott Cawthon üstlenecekti. Ancak, 2018 yılında, Blumhouse Productions’ın FNAF filminden çekildiği açıklandı.

2021 yılında, Lionsgate’in FNAF serisini bir filme uyarlayacağı açıklandı. Filmin yönetmenliğini Emma Tammi, senaristliğini ise Scott Cawthon üstlenecekti. Filmin 2023 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

FNAF Filminin Konusu

FNAF filminin konusu henüz açıklanmadı. Ancak, filmin oyun serisine sadık kalması ve oyunların korku atmosferini yansıtması bekleniyor. Filmin, oyunların ilk bölümünde yer alan olayları konu alacağı tahmin ediliyor.

FNAF Filminin Çıkış Tarihi

FNAF filminin çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Ancak, filmin 2023 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

FNAF Filmiyle İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi