Bile Bile Sezen Aksu Şarkı Sözleri

Bile Bile Sezen Aksu Şarkı Sözleri: Anlam ve Yorum

Sezen Aksu’nun “Bile Bile” şarkısı, 1991 yılında yayınlanan “Gülümse” albümünde yer alan bir şarkıdır. Şarkı, aşkın acısını ve özlemini konu almaktadır. Aksu, şarkıda bile bile bir aşka sürüklendiğini ve bu aşkın kendisine acı verdiğini anlatmaktadır.

Şarkının sözleri şöyledir:

Bile bile istedim
Bile bile sevdim
Bile bile yandım
Bile bile öldüm

Şarkının ilk dizesi, Aksu’nun aşka karşı bilinçli bir şekilde hareket ettiğini göstermektedir. O, aşkın kendisine acı vereceğini bilmesine rağmen, yine de bu aşka sürüklenmiştir.

Şarkının ikinci dizesi, Aksu’nun aşkını yoğun bir şekilde yaşadığını göstermektedir. O, bu aşkta kendini tamamen kaybetmiştir ve aşkın tüm acılarını ve zevklerini yaşamıştır.

Şarkının üçüncü dizesi, Aksu’nun aşkın acısıyla yanıp kavrulduğunu göstermektedir. O, bu aşkın kendisine fiziksel ve ruhsal olarak acı verdiğini hissetmektedir.

Şarkının dördüncü dizesi, Aksu’nun aşkın sonunda öldüğünü göstermektedir. O, bu aşkın kendisini tükettiğini ve artık yaşayamayacağını hissetmektedir.

“Bile Bile” şarkısı, aşkın acısını ve özlemini konu alan güçlü bir şarkıdır. Aksu, şarkıda bile bile bir aşka sürüklendiğini ve bu aşkın kendisine acı verdiğini anlatmaktadır. Şarkı, aşkın güzelliğini ve acısını aynı anda yansıtan bir şarkıdır.

Şarkıyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı