Şimdi Sizlere Kolay Ve Hoş Bir Bilmece Indir

Bilmece:

Bir zamanlar, uzak bir ülkede, bir kral ve bir kraliçe yaşarmış. Kral çok zengin ve güçlüymüş, kraliçe ise çok güzel ve nazikmiş. Kral ve kraliçenin üç çocuğu varmış: iki kız ve bir erkek. En büyük kızın adı Prenses Gül, ortanca kızın adı Prenses Yasemin, en küçük oğlun adı ise Prens Canmış.

Bir gün, kral ve kraliçe bir yolculuğa çıkmışlar. Yolculuk sırasında bir ormanda kaybolmuşlar. Ormanda dolaşırken, bir kulübe görmüşler. Kulübeye girmişler ve bir cadıyla karşılaşmışlar. Cadı, kral ve kraliçeye bir iksir vermiş. İksiri içen kral ve kraliçe, taşa dönüşmüşler.

Prenses Gül, Prenses Yasemin ve Prens Can, anne ve babalarının kaybolduğunu öğrenince çok üzülmüşler. Üç kardeş, anne ve babalarını bulmak için bir yolculuğa çıkmışlar. Yolculuk sırasında birçok zorlukla karşılaşmışlar. Ama sonunda, anne ve babalarını bulmayı başarmışlar.

Cadı, kral ve kraliçeyi taşa dönüştürdükten sonra, ülkeyi ele geçirmiş. Ülkede zulüm ve baskı başlamış. Prenses Gül, Prenses Yasemin ve Prens Can, cadıyı yenmek ve ülkeyi kurtarmak için bir araya gelmişler. Üç kardeş, cadıyla uzun ve zorlu bir mücadeleye girmişler. Ama sonunda, cadıyı yenmeyi başarmışlar ve ülkeyi kurtarmışlar.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler:

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi