Bu Mudur Şarkı Sözleri

“Bu Mudur” şarkısı, Türk şarkıcı ve söz yazarı Sezen Aksu tarafından yazılmış ve seslendirilmiş bir şarkıdır. Şarkı, 1991 yılında yayınlanan “Gülümse” albümünde yer almaktadır.

“Bu Mudur” şarkısı, aşk ve ayrılık temasını işleyen bir şarkıdır. Şarkıda, bir kadının sevdiği adamdan ayrıldıktan sonra yaşadığı duygular anlatılmaktadır. Kadın, ayrılığın acısını çekmekte ve eski günlerini özlemektedir.

Şarkının sözleri, Sezen Aksu’nun güçlü kaleminin izlerini taşımaktadır. Sözler, yalın ve anlaşılır bir dille yazılmış olup, kadının yaşadığı duyguları etkili bir şekilde yansıtmaktadır.

“Bu Mudur” şarkısı, Türk pop müziğinin klasikleri arasında yer alan bir şarkıdır. Şarkı, birçok sanatçı tarafından yorumlanmış ve birçok film ve dizide kullanılmıştır.

Şarkının Konusu

“Bu Mudur” şarkısı, bir kadının sevdiği adamdan ayrıldıktan sonra yaşadığı duyguları anlatmaktadır. Kadın, ayrılığın acısını çekmekte ve eski günlerini özlemektedir.

Şarkının ilk bölümünde, kadın eski günlerini hatırlamaktadır. Kadın, sevdiği adamla geçirdiği güzel günleri anımsamakta ve bu günleri özlemektedir.

Şarkının ikinci bölümünde, kadın ayrılığın acısını çekmektedir. Kadın, sevdiği adamı unutamamakta ve onun yokluğuna alışamamaktadır.

Şarkının üçüncü bölümünde, kadın yeni bir başlangıç yapmaya çalışmaktadır. Kadın, geçmişi geride bırakmaya ve yeni bir hayat kurmaya çalışmaktadır.

Şarkının Sözleri

(1. Bölüm)

Gülümsedim sana
Gözlerin parladı
Bir an için unuttum
Ayrılığın acısını

(Nakarat)

Bu mudur aşk?
Bu mudur sevda?
Bu mudur hayat?
Bu mudur dünya?

(2. Bölüm)

Ağladım sana
Yüreğim parçalandı
Bir an için hissettim
Ayrılığın acısını

(Nakarat)

Bu mudur aşk?
Bu mudur sevda?
Bu mudur hayat?
Bu mudur dünya?

(3. Bölüm)

Sildim seni kalbimden
Unuttum seni aklımdan
Bir an için kurtuldum
Ayrılığın acısından

(Nakarat)

Bu mudur aşk?
Bu mudur sevda?
Bu mudur hayat?
Bu mudur dünya?

Şarkıyla İlgili Faydalı Siteler


Yayımlandı