Okula Giden Kedi Konusu

Okula Giden Kedi: Bir Dostluk Hikayesi

Bir zamanlar, Pamuk adında küçük bir kedi varmış. Pamuk, çok meraklı ve zeki bir kediymiş. Her gün, evin penceresinden dışarıyı izler ve insanların okula gidişini seyredermiş. Bir gün, Pamuk’un aklına bir fikir gelmiş. O da okula gitmek istiyormuş.

Ertesi sabah, Pamuk erkenden uyanmış ve kapının önünde beklemeye başlamış. Sahibi okula giderken, Pamuk da onu takip etmiş. Sahibi, Pamuk’u okulun kapısında görünce çok şaşırmış. Ama Pamuk’un okula gitmek istediğini anlayınca, onu içeri almış.

Pamuk, okulda çok mutlu olmuş. Yeni arkadaşlar edinmiş ve dersleri çok sevmiş. Her gün, okuldan eve döndüğünde sahibine okulda neler yaptığını anlatırmış. Sahibi de Pamuk’un okul hikayelerini dinlemekten çok keyif alırmış.

Bir gün, Pamuk’un sınıfına yeni bir öğrenci gelmiş. Bu öğrencinin adı Melek’miş. Melek, çok utangaç bir kızmış. Hiç kimseyle konuşmazmış. Pamuk, Melek’in yalnız olduğunu görünce, onunla arkadaş olmak istemiş.

Pamuk, Melek’e yaklaşmış ve ona “Merhaba, adım Pamuk. Senin adın ne?” diye sormuş. Melek, başını kaldırıp Pamuk’a bakmış ve “Merhaba, adım Melek” demiş. Pamuk ve Melek, o günden sonra çok iyi arkadaş olmuşlar. Birlikte oyun oynarlarmış, ders çalışırlarmış ve birbirlerine her şeyi anlatırlarmış.

Bir gün, Pamuk ve Melek okuldan eve dönerken, bir grup çocuğun bir kediye taş attığını görmüşler. Pamuk ve Melek, hemen kediyi kurtarmak için koşmuşlar. Çocuklar, Pamuk ve Melek’i görünce kaçmışlar. Pamuk ve Melek, kediyi veterinere götürmüşler ve tedavi ettirmişler.

Kedi, Pamuk ve Melek’e çok teşekkür etmiş. Pamuk ve Melek, kediyi sahiplenmeye karar vermişler. Kediye “Şanslı” adını koymuşlar. Şanslı, Pamuk ve Melek’in çok sevdiği bir kedi olmuş.

Pamuk ve Melek, okulda çok başarılı öğrencilermiş. Her ikisi de üniversiteye gitmişler ve iyi işler bulmuşlar. Pamuk, bir veteriner olmuş. Melek ise, bir öğretmen olmuş. Pamuk ve Melek, hayatları boyunca çok iyi arkadaş kalmışlar.

Faydalı Siteler:

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi