Fesleğen Şarkı Sözleri

Fesleğen Şarkı Sözleri: Bir Aşk Hikayesi

Fesleğen, Sezen Aksu’nun 1991 yılında çıkardığı Gülümse albümünde yer alan bir şarkıdır. Şarkı, iki kişinin arasındaki aşkı ve bu aşkın getirdiği mutluluğu anlatmaktadır.

Şarkının sözleri, Sezen Aksu tarafından yazılmıştır. Sözler, sade ve anlaşılır bir dille yazılmış olup, şarkının konusunu açık bir şekilde anlatmaktadır. Şarkının müziği, Sezen Aksu ve Onno Tunç tarafından bestelenmiştir. Müzik, şarkının sözleriyle uyumlu bir şekilde düzenlenmiş olup, şarkıya hareketli ve neşeli bir hava katmaktadır.

Fesleğen, Sezen Aksu’nun en sevilen şarkılarından biridir. Şarkı, birçok kez farklı sanatçılar tarafından yorumlanmıştır. Şarkının en bilinen yorumlarından biri, Ajda Pekkan tarafından yapılmıştır.

Şarkının Konusu

Fesleğen, iki kişinin arasındaki aşkı ve bu aşkın getirdiği mutluluğu anlatmaktadır. Şarkının sözlerinde, iki kişinin birbirlerine olan sevgileri ve bu sevginin onları nasıl mutlu ettiğinden bahsedilmektedir.

Şarkının ilk bölümünde, iki kişinin birbirlerine olan sevgileri anlatılmaktadır. Sözlerde, iki kişinin birbirlerine olan aşkının çok güçlü olduğu ve bu aşkın onları her zaman bir arada tutacağı söylenmektedir.

Şarkının ikinci bölümünde, iki kişinin bu aşkın getirdiği mutluluktan bahsedilmektedir. Sözlerde, iki kişinin birbirleriyle birlikte geçirdikleri zamanların çok mutlu oldukları ve bu mutluluğun sonsuza dek süreceği söylenmektedir.

Şarkının üçüncü bölümünde, iki kişinin birbirlerine olan sevgilerinin ne kadar güçlü olduğunu gösteren bir olay anlatılmaktadır. Sözlerde, iki kişinin bir gün kavga ettikleri ve birbirlerine çok kızdıkları söylenmektedir. Ancak, kavga sona erdiğinde, iki kişi birbirlerine olan sevgilerinin hala çok güçlü olduğunu fark ederler ve barışırlar.

Şarkının Sözleri

(1. Bölüm)

Fesleğen, fesleğen,
Kokun beni benden aldı.
Gözlerin, gözlerin,
Bana dünyayı unutturdu.

(Nakarat)

Seni seviyorum,
Seni çok seviyorum.
Sen benimsin,
Ben seninim.

(2. Bölüm)

Seninle olmak,
Dünyanın en güzel şeyi.
Seninle gülmek,
Seninle ağlamak,
Seninle yaşamak,
Seninle ölmek istiyorum.

(Nakarat)

Seni seviyorum,
Seni çok seviyorum.
Sen benimsin,
Ben seninim.

(3. Bölüm)

Bir gün kavga ettik,
Birbirimize çok kızdık.
Ama sonra,
Birbirimize olan sevgimizin hala çok güçlü olduğunu fark ettik.

(Nakarat)

Seni seviyorum,
Seni çok seviyorum.
Sen benimsin,
Ben seninim.

Şarkıyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı