Recep Ivedik 7 Nerede Çekildi

Recep İvedik 7 Nerede Çekildi?

Recep İvedik 7, Togan Gökbakar’ın yönettiği ve başrolünü oynadığı 2022 yapımı bir Türk komedi filmi. Film, Recep İvedik serisinin yedinci filmidir. Film, 14 Ocak 2022’de vizyona girdi.

Konusu

Recep İvedik, köyünde yaşayan saf ve temiz kalpli bir adamdır. Bir gün, köyüne gelen bir grup turistle tanışır ve onlarla birlikte İstanbul’a gitmeye karar verir. İstanbul’da, Recep İvedik birçok yeni şey görür ve yaşar. Ancak, şehrin karmaşası ve kalabalığı onu bunaltır. Bir süre sonra, Recep İvedik köyüne geri dönmeye karar verir.

Çekim Yerleri

Recep İvedik 7, İstanbul ve Bursa’da çekildi. İstanbul’da, film Beyoğlu, Taksim, Eminönü ve Kadıköy gibi semtlerde çekildi. Bursa’da ise, film Uludağ ve İznik Gölü gibi yerlerde çekildi.

Oyuncular

Recep İvedik 7’de Togan Gökbakar, Şahin Irmak, Nurullah Çelebi, Deniz Ceylan, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve Seda Güven gibi oyuncular rol aldı.

İlginç Bilgiler

  • Recep İvedik 7, serinin en çok izlenen filmi oldu. Film, vizyona girdiği ilk hafta 2 milyon 200 bin kişi tarafından izlendi.
  • Recep İvedik 7, serinin en çok hasılat yapan filmi oldu. Film, vizyonda kaldığı süre boyunca 100 milyon TL hasılat elde etti.
  • Recep İvedik 7, serinin en çok eleştirilen filmi oldu. Film, eleştirmenler tarafından “bayağı”, “kaba” ve “ucuz” olarak nitelendirildi.

Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi