Çaresizim Çaresiz Şarkı Sözleri

Çaresizim Çaresiz Şarkı Sözleri: Bir Umutsuzluğun Hikayesi

Çaresizim Çaresiz, Ahmet Kaya’nın 1985 yılında çıkardığı albümünde yer alan bir şarkıdır. Şarkı, umutsuzluk ve çaresizlik içindeki bir kişinin hikayesini anlatmaktadır. Şarkının sözleri, Ahmet Kaya’nın güçlü sesi ve etkileyici yorumuyla birleşerek, dinleyicilerde derin bir etki bırakmaktadır.

Şarkının Konusu

Çaresizim Çaresiz, umutsuzluk ve çaresizlik içindeki bir kişinin hikayesini anlatmaktadır. Şarkının başlangıcında, kişi kendini bir karanlıkta ve yalnız hissetmektedir. Hiçbir çıkış yolu görememektedir ve geleceğe dair hiçbir umudu yoktur.

Şarkının ikinci bölümünde, kişi geçmişini düşünmektedir. Geçmişte yaşadığı güzel günleri hatırlamaktadır, ancak şimdi bunların hepsi geride kalmıştır. Şimdi sadece acı ve ıstırap içindedir.

Şarkının üçüncü bölümünde, kişi artık dayanamaz hale gelmiştir. Çaresizliğini ve umutsuzluğunu haykırmaktadır. Artık hiçbir şeyin anlamı yoktur ve tek istediği ölmektir.

Şarkının Sözleri

Çaresizim çaresiz
Bir çıkış yolu yok
Karanlıkta yalnızım
Geleceğe dair hiçbir umudum yok

Geçmişimi düşünüyorum
Güzel günlerimi hatırlıyorum
Ama şimdi hepsi geride kaldı
Sadece acı ve ıstırap içindeyim

Artık dayanamıyorum
Çaresizliğimi ve umutsuzluğumu haykırıyorum
Artık hiçbir şeyin anlamı yok
Tek istediğim ölmek

Şarkının Etkisi

Çaresizim Çaresiz, Ahmet Kaya’nın en etkileyici şarkılarından biridir. Şarkının sözleri, Ahmet Kaya’nın güçlü sesi ve etkileyici yorumuyla birleşerek, dinleyicilerde derin bir etki bırakmaktadır. Şarkı, umutsuzluk ve çaresizlik içindeki insanların yaşadığı acıyı ve ıstırabı gözler önüne sermektedir.

Şarkıyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı