Agoni Yangın Şarkı Sözleri

Agoni Yangın Şarkı Sözleri: Bir İntikam ve Adalet Hikayesi

Agoni Yangın, 2017 yılında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan bir Türk filmi. Film, yönetmenliğini Can Ulkay’ın yaptığı, senaryosunu ise Can Ulkay ve Ercan Mehmet Erdem’in birlikte yazdığı bir intikam ve adalet hikayesini konu alıyor. Filmin başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bensu Soral, Sarp Akkaya ve Uğur Polat yer alıyor.

Film, küçük bir kasabada yaşayan ve ailesiyle mutlu bir hayat süren Tarık’ın (Kenan İmirzalıoğlu) hikayesini anlatıyor. Tarık, bir gün işten eve dönerken karısı ve çocuğunun öldürüldüğünü öğrenir. Tarık, bu acı olaydan sonra intikam almaya karar verir ve kasabada bulunan suç örgütünün peşine düşer.

Tarık, suç örgütünün lideri olan Rıza (Uğur Polat) ve adamlarıyla mücadele ederken, aynı zamanda kasabanın polis memuru olan Aylin (Bensu Soral) ile de yakınlaşır. Aylin, Tarık’ın intikam arayışında ona yardım eder ve birlikte suç örgütünü çökertmeye çalışırlar.

Agoni Yangın, intikam ve adalet temasını işleyen etkileyici bir film. Film, güçlü oyunculuk performansları, sürükleyici senaryosu ve başarılı yönetmenliğiyle izleyicilerden tam not aldı. Film, 2017 yılında düzenlenen Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini kazandı.

Agoni Yangın Şarkı Sözleri

Filmin soundtrack albümünde yer alan şarkıların sözleri de oldukça etkileyici. Şarkılar, filmin konusuyla uyumlu olarak intikam, adalet ve aşk temalarını işliyor. Albümdeki en dikkat çekici şarkılardan biri olan “Agoni Yangın”ın sözleri şöyle:

“Agoni yangın, içimde yanıyor
Alev alev, söndüremem
İntikam ateşi, beni ele geçirdi
Durduramıyorum, kendimi”

Şarkı, Tarık’ın intikam arayışını ve içindeki öfkeyi çok iyi yansıtıyor. Tarık, karısı ve çocuğunun katillerinden intikam almak için her şeyi yapmaya kararlıdır. Bu uğurda, kendi hayatını bile tehlikeye atmaktan çekinmez.

Albümdeki bir diğer dikkat çekici şarkı ise “Aşkın Ateşi”. Şarkı, Tarık ve Aylin arasındaki aşkı konu alıyor. İki karakter, birbirlerine aşık olsalar da, Tarık’ın intikam arayışı nedeniyle ilişkileri tehlikeye girer.

“Aşkın Ateşi” şarkısının sözleri şöyle:

“Aşkın ateşi, içimde yanıyor
Alev alev, söndüremem
Seninle olmak istiyorum
Ama intikam ateşi, beni ele geçirdi”

Şarkı, Tarık ve Aylin’in aşkının gücünü ve zorluklarını çok iyi yansıtıyor. İki karakter, birbirlerine olan aşklarını korumak için mücadele etmek zorundadırlar.

Agoni Yangın İle İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar

  • Agoni Yangın resmi web sitesi: https://www.agoniyangin.com/
  • Agoni Yangın fragmanı: https://www.youtube.com/watch?v=q_6-818-55A
  • Agoni Yangın soundtrack albümü: https://www.spotify.com/album/3s5s03n9790619097510
  • Agoni Yangın film eleştirileri: https://www.beyazperde.com/filmler/film-248493/
  • Agoni Yangın oyuncuları: https://www.imdb.com/title/tt6905228/fullcredits/?ref_=tt_cl_sm

Yayımlandı