Ali Kınık Bu Şarkı Senin Şarkın Canım Sözleri

Ali Kınık – Bu Şarkı Senin Şarkın Canım Şarkı Sözleri ve Konusu

Ali Kınık’ın “Bu Şarkı Senin Şarkın Canım” adlı şarkısı, 2000 yılında yayınlanan “Aşkın Gözyaşları” albümünde yer almaktadır. Şarkı, bir aşk hikayesini anlatmaktadır. Şarkının sözleri, sevgilisine olan aşkını ve özlemini dile getiren bir adamın ağzından yazılmıştır.

Şarkının ilk dizesi, “Bu şarkı senin şarkın canım, dinle beni” şeklindedir. Bu dize, şarkının sevgiliye ithaf edildiğini ve şarkıcının sevgilisine olan aşkını ve özlemini dile getireceğini göstermektedir.

Şarkının nakaratı, “Seni seviyorum, seni özlüyorum, sensiz yapamam” şeklindedir. Bu nakarat, şarkıcının sevgilisine olan aşkını ve özlemini vurgulamaktadır.

Şarkının ikinci dizesi, “Gözlerin yıldızlar gibi parlıyor, gülüşün güneş gibi ısıtıyor” şeklindedir. Bu dize, şarkıcının sevgilisinin güzelliğini ve çekiciliğini övmektedir.

Şarkının üçüncü dizesi, “Sen benimsin, ben seninim, biz biriz” şeklindedir. Bu dize, şarkıcının sevgilisine olan bağlılığını ve aşkını vurgulamaktadır.

Şarkının dördüncü dizesi, “Seni asla bırakmayacağım, seni her zaman seveceğim” şeklindedir. Bu dize, şarkıcının sevgilisine olan sadakatini ve aşkını vurgulamaktadır.

Şarkının son dizesi, “Bu şarkı senin şarkın canım, dinle beni” şeklindedir. Bu dize, şarkının sevgiliye ithaf edildiğini ve şarkıcının sevgilisine olan aşkını ve özlemini dile getireceğini tekrarlamaktadır.

“Bu Şarkı Senin Şarkın Canım” şarkısı, Ali Kınık’ın en sevilen şarkılarından biridir. Şarkı, aşk hikayesini anlatan sözleri ve duygusal müziğiyle dinleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar

  • Ali Kınık – Bu Şarkı Senin Şarkın Canım Şarkı Sözleri: https://www.sarkisozlerim.com/ali-kinik-bu-sarki-senin-sarkin-canim-sarki-sozleri/
  • Ali Kınık – Bu Şarkı Senin Şarkın Canım Şarkısı: https://www.youtube.com/watch?v=s_7-957_06M
  • Ali Kınık – Aşkın Gözyaşları Albümü: https://www.muzikotek.com/album/ali-kinik-askin-gozyaslari-10457

Yayımlandı