Angels Love Is The Answer Şarkı Sözleri

Angels Love Is the Answer Şarkı Sözleri: Aşkın Gücü ve Umut Mesajı

Angels Love Is the Answer, 1993 yılında yayınlanan ve İngiliz şarkıcı-söz yazarı Robbie Williams tarafından seslendirilen bir şarkıdır. Şarkı, Williams’ın ilk solo albümü Life thru a Lens’in ikinci single’ı olarak yayınlandı ve İngiltere’de 4 numaraya kadar yükseldi. Angels Love Is the Answer, Williams’ın en başarılı şarkılarından biridir ve dünya çapında milyonlarca kopya sattı.

Şarkının sözleri, aşktan ve umuttan bahsediyor. Williams, şarkıda “Aşkın gücüyle her şeyi yapabiliriz” diyor ve “Aşkın cevabı, aşkın cevabı” diye tekrarlıyor. Şarkının nakaratı ise şöyle:

“Aşkın gücüyle her şeyi yapabiliriz
Aşkın cevabı, aşkın cevabı
Aşkın gücüyle her şeyi yapabiliriz
Aşkın cevabı, aşkın cevabı”

Angels Love Is the Answer, aşkın gücüne ve umut mesajına vurgu yapan bir şarkıdır. Şarkı, insanların zor zamanlarda bile aşka ve umuda tutunmaları gerektiğini hatırlatıyor.

Şarkının Konusu

Angels Love Is the Answer, bir ilişkideki iki kişinin yaşadığı zorlukları ve sonunda aşkla üstesinden gelmelerini konu alıyor. Şarkının başında, Williams “Aşkın gücüyle her şeyi yapabiliriz” diyor ve “Aşkın cevabı, aşkın cevabı” diye tekrarlıyor. Bu sözler, aşkın her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğini ve insanların aşkla her şeyi başarabileceğini ifade ediyor.

Şarkının ikinci kıtasında, Williams “Ama bazen aşk zor olabilir” diyor ve “Bazen aşk acıtabilir” diye ekliyor. Bu sözler, aşkın her zaman kolay olmadığını ve bazen zorluklar yaşanabileceğini ifade ediyor. Ancak Williams, “Ama aşk her zaman buna değer” diyor ve “Aşk her zaman buna değer” diye tekrarlıyor. Bu sözler, aşkın zorluklarına rağmen her zaman buna değdiğini ve insanların aşktan vazgeçmemeleri gerektiğini ifade ediyor.

Şarkının nakaratında, Williams “Aşkın gücüyle her şeyi yapabiliriz” diyor ve “Aşkın cevabı, aşkın cevabı” diye tekrarlıyor. Bu sözler, aşkın gücüne ve umut mesajına vurgu yapıyor. Şarkı, insanların zor zamanlarda bile aşka ve umuda tutunmaları gerektiğini hatırlatıyor.

Şarkıyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı