Angora Şarkı Sözleri

Angora Şarkı Sözleri: Bir Aşk Hikayesinin Şiirsel Anlatımı

Angora şarkısı, 2004 yılında yayınlanan ve Sezen Aksu’nun yorumladığı bir şarkıdır. Şarkının sözleri Aysel Gürel’e aittir. Angora, bir aşk hikayesini anlatan şiirsel bir şarkıdır. Şarkıda, bir kadın sevdiği erkeğe olan aşkını ve özlemini anlatmaktadır.

Şarkının Konusu

Şarkının konusu, bir kadının sevdiği erkeğe olan aşkını ve özlemini anlatmaktadır. Kadın, sevdiği erkeğin kendisinden uzakta olduğunu ve onu çok özlediğini anlatmaktadır. Kadın, sevdiği erkeğin geri dönmesini ve kendisine kavuşmasını istemektedir.

Şarkının Sözleri

Şarkının sözleri, Aysel Gürel’e aittir. Sözler, şiirsel bir anlatımla yazılmıştır ve kadının sevdiği erkeğe olan aşkını ve özlemini çok güzel bir şekilde ifade etmektedir.

Şarkının Müzik Videosu

Şarkının müzik videosu, Deniz Akel tarafından yönetilmiştir. Müzik videosunda, Sezen Aksu şarkıyı söylerken gösterilmektedir. Müzik videosunda, kadının sevdiği erkeğe olan aşkını ve özlemini anlatan sahneler yer almaktadır.

Şarkının Etkisi

Angora şarkısı, yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgi görmüştür. Şarkı, birçok müzik listesinde zirveye yerleşmiş ve birçok ödül kazanmıştır. Angora şarkısı, Sezen Aksu’nun en sevilen şarkılarından biridir ve hala birçok kişi tarafından dinlenmektedir.

Şarkıyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı