Anneciğim Gelsene Şarkı Sözleri

Anneciğim Gelsene Şarkı Sözleri: Bir Özlem ve Hasret Hikayesi

“Anneciğim Gelsene” şarkısı, özlem ve hasret dolu bir hikayeyi anlatan dokunaklı bir şarkıdır. Şarkının sözleri, bir çocuğun annesini özlemesini ve onun geri dönmesini isteğini anlatmaktadır. Şarkı, 1970 yılında Türk şarkıcı ve söz yazarı Neşet Ertaş tarafından yazılmış ve seslendirilmiştir.

Şarkı Sözleri

Anneciğim gelsene,
Yüreğim yanıyor,
Sensizlik çekilmiyor,
Gözlerim yollarda.

Anneciğim gelsene,
Hasretim büyüyor,
Sensizlik dayanılmaz,
Yüreğim ağlıyor.

Anneciğim gelsene,
Bekliyorum seni,
Sensizlik ölüm gibi,
Gel de kurtar beni.

Anneciğim gelsene,
Özledim seni,
Sensizlik bir cehennem,
Gel de sar beni.

Şarkının Konusu

Şarkının konusu, annesini özleyen bir çocuğun hikayesidir. Çocuk, annesinin uzun süredir uzakta olduğunu ve onu çok özlediğini anlatmaktadır. Çocuk, annesinin geri dönmesini ve ona sarılmasını istemektedir. Şarkı, çocuğun annesine olan özlemini ve hasretini çok dokunaklı bir şekilde anlatmaktadır.

Şarkının Yorumu

“Anneciğim Gelsene” şarkısı, özlem ve hasret dolu bir hikayeyi anlatan çok dokunaklı bir şarkıdır. Şarkının sözleri, çocuğun annesine olan özlemini ve hasretini çok gerçekçi bir şekilde anlatmaktadır. Şarkı, dinleyicileri derinden etkilemekte ve onların da özlem ve hasret duygularını harekete geçirmektedir.

Şarkının Faydaları

“Anneciğim Gelsene” şarkısı, özlem ve hasret dolu bir hikayeyi anlatan çok dokunaklı bir şarkıdır. Şarkı, dinleyicileri derinden etkilemekte ve onların da özlem ve hasret duygularını harekete geçirmektedir. Şarkı, dinleyicilerin özlem ve hasret duygularını ifade etmelerine yardımcı olabilir ve onları rahatlatabilir.

İlgili Dosyalar


Yayımlandı