Arijit Singh Hum Mar Jayenge Şarkı Sözleri

Arijit Singh’in “Hum Mar Jayenge” Şarkısı: Bir Aşk ve Kayıp Hikayesi

Arijit Singh’in “Hum Mar Jayenge” şarkısı, 2016 yılında yayınlanan bir Hint romantik drama filmi olan “Mohenjo Daro”nun soundtrack albümünde yer alan bir şarkıdır. Şarkı, filmi yöneten Ashutosh Gowariker tarafından yazılmış ve bestelenmiştir. Şarkının sözleri, iki aşık arasındaki derin bağı ve ayrılığın acısını anlatmaktadır.

Şarkının Konusu

Şarkı, iki aşık olan Chaani (Pooja Hegde) ve Sarman (Hrithik Roshan) arasındaki ilişkiyi anlatmaktadır. Chaani, Mohenjo Daro şehrinin prensesi, Sarman ise bir köylüdür. İkisi ilk görüşte aşık olurlar, ancak aşkları Chaani’nin babası tarafından onaylanmaz. Chaani ve Sarman, aşklarını yaşamak için kaçmaya karar verirler, ancak yakalanırlar ve ayrılırlar.

Şarkının Sözleri

Şarkının sözleri, Chaani ve Sarman’ın aşkını ve ayrılığın acısını anlatmaktadır. Şarkının nakaratında, “Hum mar jayenge, lekin pyaar nahi marenge” (Ölsek bile, aşkımız ölmeyecek) sözleri yer almaktadır. Bu sözler, Chaani ve Sarman’ın aşkının ne kadar güçlü olduğunu ve hiçbir şeyin onları ayıramayacağını göstermektedir.

Şarkının Müzik Videosu

Şarkının müzik videosu, Chaani ve Sarman’ın aşk hikayesini anlatmaktadır. Video, Chaani ve Sarman’ın ilk görüşte aşık olduğu sahneyle başlar. Daha sonra, ikisinin kaçmaya karar verdiği sahneler yer almaktadır. Ancak, yakalanırlar ve ayrılırlar. Video, Chaani ve Sarman’ın birbirlerine olan özlemlerini ve aşklarını kaybetmenin acısını göstermektedir.

Şarkının Popülaritesi

“Hum Mar Jayenge” şarkısı, yayınlandığı günden bu yana büyük bir popülerlik kazanmıştır. Şarkı, Hindistan’da ve diğer ülkelerde birçok müzik listesinde zirveye ulaşmıştır. Şarkının müzik videosu da YouTube’da milyonlarca kez izlenmiştir.

Şarkıyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı