Asi Styla Yar Beni Sarsana Şarkı Sözleri

“Asi Styla Yar Beni Sarsana” Şarkı Sözleri: Bir İsyanın ve Özlem Dolu Bir Aşkın Hikayesi

“Asi Styla Yar Beni Sarsana”, 1996 yılında çıkan ve büyük bir beğeni toplayan “Asi” albümünün en sevilen şarkılarından biridir. Sözleri ve müziği Kenan Doğulu’ya ait olan şarkı, bir isyanın ve özlem dolu bir aşkın hikayesini anlatmaktadır.

Şarkının Konusu

Şarkının konusu, asi bir ruha sahip olan bir gencin, sevdiği kadına olan özlemini ve ona kavuşma arzusunu dile getirmesidir. Genç adam, sevdiği kadının kendisini terk ettiğini ve onu çok özlediğini anlatmaktadır. Ayrıca, içindeki asi ruhunun onu sürekli olarak harekete geçirdiğini ve sevdiği kadına kavuşmak için her şeyi yapmaya hazır olduğunu söylemektedir.

Şarkının Sözleri

Şarkının sözleri, gencin içindeki asi ruhu ve sevdiği kadına olan özlemini çok iyi bir şekilde yansıtmaktadır. Şarkının nakarat kısmı şöyledir:

“Asi styla yar beni sarsana
Asi styla yar beni sarsana
Asi styla yar beni sarsana
Asi styla yar beni sarsana”

Bu sözler, gencin içindeki asi ruhunun onu sürekli olarak harekete geçirdiğini ve sevdiği kadına kavuşmak için her şeyi yapmaya hazır olduğunu göstermektedir.

Şarkının Müziği

Şarkının müziği, sözleriyle uyumlu bir şekilde hareketli ve ritmiktir. Şarkının temposu, gencin içindeki asi ruhu ve sevdiği kadına olan özlemini çok iyi bir şekilde yansıtmaktadır.

Şarkının Yorumu

“Asi Styla Yar Beni Sarsana” şarkısı, bir isyanın ve özlem dolu bir aşkın hikayesini anlatan çok güzel bir şarkıdır. Şarkının sözleri ve müziği, gencin içindeki asi ruhu ve sevdiği kadına olan özlemini çok iyi bir şekilde yansıtmaktadır. Şarkı, birçok kişi tarafından beğenilmiş ve büyük bir hit olmuştur.

Şarkıyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı