Aside To Side Şarkı Sözleri Anlamı

Aside to Side Şarkı Sözleri Anlamı

“Aside to Side” şarkısı, Ariana Grande tarafından seslendirilen ve 2016 yılında yayınlanan bir pop şarkısıdır. Şarkı, Grande’nin eski sevgilisiyle olan ilişkisini konu almaktadır. Şarkının sözleri, Grande’nin eski sevgilisine olan özlemini ve pişmanlığını ifade etmektedir.

Şarkının ilk dizesi, “I can’t believe it’s been a year / Since you walked out of my life” (Buna inanamıyorum, bir yıl oldu / Hayatımın dışına çıkalı) sözleriyle başlar. Bu sözler, Grande’nin eski sevgilisinin onu terk etmesinden bu yana geçen sürenin ne kadar uzun olduğunu ve hala onu özlediğini ifade etmektedir.

Şarkının nakaratı, “I’m trying to move on / But it’s hard when you’re gone” (Devam etmeye çalışıyorum / Ama sen gittiğinde bu zor) sözleriyle devam eder. Bu sözler, Grande’nin eski sevgilisini unutmaya çalıştığını, ancak bunun çok zor olduğunu ifade etmektedir.

Şarkının ikinci dizesi, “I remember the way you used to hold me / And the way you used to kiss me” (Seni tutuş şeklini hatırlıyorum / Ve beni öpüş şeklini) sözleriyle başlar. Bu sözler, Grande’nin eski sevgilisinin ona olan sevgisini ve şefkatini hatırladığını ifade etmektedir.

Şarkının köprüsü, “I know I should let you go / But I can’t help but hold on” (Seni bırakmam gerektiğini biliyorum / Ama tutunmaktan kendimi alamıyorum) sözleriyle başlar. Bu sözler, Grande’nin eski sevgilisini unutması gerektiğini bildiğini, ancak bunu yapamadığını ifade etmektedir.

Şarkının son dizesi, “I’m trying to move on / But it’s hard when you’re gone” (Devam etmeye çalışıyorum / Ama sen gittiğinde bu zor) sözleriyle sona erer. Bu sözler, Grande’nin eski sevgilisini unutmaya çalıştığını, ancak bunun çok zor olduğunu tekrar ifade etmektedir.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı