Paulo Nun Köpeği

Paulo Nun Köpeği: Bir Dostluk Hikayesi

Paulo, küçük bir köyde yaşayan yaşlı bir adamdı. Yalnız yaşıyordu ve tek arkadaşı köpeğiydi. Köpeğin adı Sarı’ydı ve Paulo onu çok seviyordu. Sarı, Paulo’nun her yere gittiği yerde onunla birlikteydi. Ormanda yürüyüşe çıktıklarında, Paulo’nun yanında koşardı. Paulo balık tuttuğunda, Sarı kıyıda oturur ve onu izlerdi. Paulo yemek yediğinde, Sarı da onunla birlikte yerdi.

Bir gün, Paulo hastalandı. Yatağa düştü ve kalkamadı. Sarı, Paulo’nun yanında kaldı ve onu hiç yalnız bırakmadı. Paulo’nun ateşini düşürmek için ıslak bezlerle başını sildi. Paulo’nun susuzluğunu gidermek için su getirdi. Paulo’nun açlığını gidermek için yemek getirdi.

Paulo’nun hastalığı uzun sürdü. Ama Sarı, hiç pes etmedi. Paulo’nun yanında kaldı ve onu hiç yalnız bırakmadı. Paulo sonunda iyileştiğinde, Sarı çok mutlu oldu. Paulo’nun etrafında koştu ve kuyruğunu salladı. Paulo, Sarı’ya teşekkür etti ve onu öptü.

Paulo ve Sarı, uzun yıllar birlikte yaşadılar. Çok mutluydular. Bir gün, Sarı yaşlandı ve öldü. Paulo çok üzüldü. Sarı’yı köyün dışındaki bir tepeye gömdü. Paulo, her gün Sarı’nın mezarına gider ve ona çiçek bırakırdı.

Paulo, Sarı’yı hiç unutmadı. Sarı, onun en iyi arkadaşıydı. Paulo, Sarı’nın ona öğrettiği şeyleri asla unutmadı. Sarı, ona sadakatin, sevginin ve arkadaşlığın önemini öğretti. Paulo, Sarı’ya minnettardı.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi