Baba Benim Bırr Şarkı Sözleri

“Baba Benim Bırr” şarkısı, 2018 yılında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan bir şarkıdır. Şarkının sözleri, bir çocuğun babasına olan sevgisini ve hayranlığını anlatmaktadır. Şarkı, çocuğun babasının kendisine verdiği öğütleri, gösterdiği sevgiyi ve desteği anlatmaktadır.

Şarkının sözleri, çocuğun babasına olan sevgisini ve hayranlığını çok güzel bir şekilde anlatmaktadır. Şarkıda, çocuk babasının kendisine verdiği öğütleri, gösterdiği sevgiyi ve desteği anlatmaktadır. Çocuk, babasının kendisine her zaman doğru yolu gösterdiğini ve onu her zaman desteklediğini söylemektedir.

Şarkının sözleri, aynı zamanda babaların çocukları üzerindeki etkisini de vurgulamaktadır. Şarkıda, çocuk babasının kendisini nasıl bir insan yaptığına değinmektedir. Çocuk, babasının kendisine verdiği öğütlerin ve gösterdiği sevginin kendisini daha iyi bir insan yaptığına inanmaktadır.

Şarkının sözleri, çok anlamlı ve duygusaldır. Şarkı, babaların çocukları üzerindeki etkisini ve bir çocuğun babasına olan sevgisini çok güzel bir şekilde anlatmaktadır. Şarkı, dinleyenleri duygulandırmakta ve babalarına olan sevgilerini hatırlatmaktadır.

Şarkının sözleri:

Baba benim bırr,
Sen benim her şeyimsin.
Sen bana doğru yolu gösterdin,
Sen bana sevgiyi öğrettin.

Sen her zaman yanımdaydın,
İyi günde, kötü günde.
Sen bana destek oldun,
Sen bana güç verdin.

Sen benim kahramanımsın,
Sen benim idolümsün.
Sen benim en iyi arkadaşım,
Sen benim babamsın.

Ben senden çok şey öğrendim,
Sen bana hayatı öğrettin.
Sen bana sevmeyi öğrettin,
Sen bana saygı duymayı öğrettin.

Ben seninle gurur duyuyorum,
Sen benim en büyük gururum.
Sen benim her şeyimsin,
Baba benim bırr.

Konuyla ilgili faydalı siteler:


Yayımlandı