Bakması Ne Zormuş Ah O Güzel Yüzüne Şarkı Sözleri

“Bakması Ne Zormuş Ah O Güzel Yüzüne” şarkısı, Ahmet Kaya’nın 1985 yılında çıkardığı “Acılara Tutunmak” albümünde yer alan bir şarkıdır. Şarkı, bir aşk hikayesini anlatmaktadır. Şarkının sözleri, Ahmet Kaya tarafından yazılmıştır. Müziği ise Ahmet Kaya ve Uğur Bayar tarafından yapılmıştır.

Şarkı, bir adamın sevdiği kadının güzelliğinden bahsetmesiyle başlar. Adam, kadının yüzüne bakmanın ne kadar zor olduğunu söyler. Çünkü kadının güzelliği, adamı büyülemektedir. Adam, kadının gözlerine baktığında, içinde bir ateşin yandığını söyler. Kadının dudaklarına baktığında ise, kalbinin hızla attığını söyler.

Şarkının nakaratında, adam kadına olan aşkını itiraf eder. Adam, kadını çok sevdiğini ve onsuz yaşayamayacağını söyler. Adam, kadına bir ömür boyu onunla birlikte olmak istediğini söyler.

Şarkının ikinci kıtasında, adam kadının kendisini terk ettiğini söyler. Adam, kadının gidişinden sonra çok üzüldüğünü ve acı çektiğini söyler. Adam, kadının geri dönmesini umut ettiğini söyler.

Şarkının sonunda, adam kadına olan aşkının hiç bitmeyeceğini söyler. Adam, kadını her zaman seveceğini ve onu asla unutamayacağını söyler.

“Bakması Ne Zormuş Ah O Güzel Yüzüne” şarkısı, Ahmet Kaya’nın en sevilen şarkılarından biridir. Şarkı, aşkın güzelliğini ve acısını anlatan etkileyici bir şarkıdır.

Şarkıyla ilgili faydalı siteler:

Şarkıyla ilgili ilgili dosyalar:


Yayımlandı