Eliftir Benim Adım Mp3 Indir

Eliftir Benim Adım MP3 İndir

Eliftir Benim Adım, 2017 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı bir Türk dram filmidir. Film, aynı adlı romandan uyarlanmıştır. Filmin başrollerinde Fahriye Evcen, Engin Akyürek, Talat Bulut ve Şerif Sezer yer almaktadır.

Film, küçük bir kasabada yaşayan Elif’in (Fahriye Evcen) hikayesini anlatıyor. Elif, babası tarafından terk edilmiş ve annesi tarafından büyütülmüştür. Annesi öldükten sonra Elif, teyzesi ve eniştesiyle yaşamaya başlar. Ancak teyzesi ve eniştesi Elif’e iyi davranmazlar ve onu sürekli olarak aşağılarlar.

Elif, bir gün kasabaya yeni gelen öğretmen Ömer’e (Engin Akyürek) aşık olur. Ömer de Elif’e aşık olur ve ikisi arasında bir ilişki başlar. Ancak Elif’in teyzesi ve eniştesi bu ilişkiye karşı çıkarlar ve Elif’i Ömer’den uzaklaştırmaya çalışırlar.

Elif, teyzesi ve eniştesinin baskılarına rağmen Ömer’le olan ilişkisini sürdürmeye kararlıdır. Ancak bu karar Elif’in hayatını tehlikeye atar. Teyzesi ve eniştesi, Elif’i öldürmeye karar verirler ve onu bir uçurumdan aşağı iterler.

Elif, uçurumdan düştükten sonra ağır yaralanır ve hastaneye kaldırılır. Ömer, Elif’in durumunu öğrenince hemen hastaneye gelir ve Elif’in yanında kalır. Elif, Ömer’in desteğiyle hayata döner ve teyzesi ve eniştesinden kurtulur.

Eliftir Benim Adım, aşk, ihanet ve umut gibi temaları işleyen etkileyici bir filmdir. Film, Fahriye Evcen ve Engin Akyürek’in başarılı performanslarıyla dikkat çekiyor.

Eliftir Benim Adım MP3 İndir

Eliftir Benim Adım filminin MP3 formatındaki müziklerini aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz:

Eliftir Benim Adım İle İlgili Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi