Benim Adım Bomb Soyadım Ölüm Boğa

Benim Adım Bomb Soyadım Ölüm Boğa

Benim Adım Bomb Soyadım Ölüm Boğa, 1967 yılında çekilen bir Türk aksiyon filmidir. Filmin yönetmenliğini Türker İnanoğlu, yapımcılığını ise Memduh Ün yapmıştır. Filmin başrollerinde Cüneyt Arkın, Filiz Akın, Erol Taş ve Ahmet Mekin yer almaktadır.

Film, bir grup teröristin bir uçağı kaçırıp Türkiye’ye getirmesiyle başlar. Teröristler, uçaktaki yolcuları rehin alarak hükümete çeşitli taleplerde bulunurlar. Hükümet, teröristlerin taleplerini kabul etmeyince, teröristler uçağı havaya uçururlar. Uçaktaki yolcuların çoğu ölür, ancak bazıları kurtulur.

Kurtulan yolculardan biri olan Bomb, teröristlerden intikam almak için yemin eder. Bomb, özel bir eğitim alarak kendini geliştirir ve teröristleri tek tek avlamaya başlar. Bomb, teröristleri avlarken birçok tehlikeyle karşılaşır, ancak sonunda hepsini öldürmeyi başarır.

Benim Adım Bomb Soyadım Ölüm Boğa, Türk sinemasının en önemli aksiyon filmlerinden biridir. Film, aksiyon sahneleri, oyunculukları ve müzikleriyle beğeni toplamıştır. Film, birçok ödül kazanmış ve birçok ülkede gösterilmiştir.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi