Süper Köpek Bolt Full Izle

Süper Köpek Bolt Full İzle: Konusu ve İlgili Faydalı Siteler

Süper Köpek Bolt, 2008 yılında vizyona giren, Chris Williams ve Byron Howard tarafından yönetilen, Disney Animation Studios tarafından üretilen ve Walt Disney Pictures tarafından dağıtılan bir Amerikan bilgisayar animasyonlu komedi-drama filmidir. Film, televizyonda süper kahraman köpeği Bolt’u oynayan bir Alman Çoban köpeği olan Bolt’un hikayesini anlatıyor. Bolt, televizyon dizisinin gerçek olduğunu ve sahibesi Penny’nin tehlikede olduğunu düşünerek, onu kurtarmak için bir yolculuğa çıkar.

Film, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı ve dünya çapında 310 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Ayrıca, En İyi Animasyon Filmi dalında Akademi Ödülü’ne aday gösterildi.

Konusu

Bolt, televizyonda süper kahraman köpeği Bolt’u oynayan bir Alman Çoban köpeğidir. Bolt, televizyon dizisinin gerçek olduğunu ve sahibesi Penny’nin tehlikede olduğunu düşünerek, onu kurtarmak için bir yolculuğa çıkar. Yolculuğu sırasında, Bolt, bir kedi olan Mittens ve bir hamster olan Rhino ile tanışır. Üçlü, birlikte Penny’yi kurtarmak için çalışırlar.

İlgili Faydalı Siteler

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi