Vicco Ilk Adım Kız

Vicco İlk Adım Kız: Konusu ve İncelemesi

Vicco İlk Adım Kız, 2017 yılında vizyona giren bir Türk komedi filmi. Filmin yönetmenliğini Mert Baykal üstlenirken, senaryosunu ise Mert Baykal ve Ata Demirer birlikte yazdı. Filmin başrollerinde Ata Demirer, Demet Özdemir, Şevket Çoruh, Zafer Algöz ve Binnur Kaya yer alıyor.

Film, küçük bir kasabada yaşayan Vicco (Ata Demirer) adlı bir adamın hikayesini anlatıyor. Vicco, kasabanın en zengin adamının kızı olan Aylin (Demet Özdemir) ile evlenmek istemektedir. Ancak Aylin’in babası, Vicco’nun fakir olması nedeniyle bu evliliğe karşı çıkar. Vicco, Aylin’in babasının gönlünü kazanmak için çeşitli yollara başvurur.

Vicco İlk Adım Kız, eğlenceli ve keyifli bir film. Ata Demirer, Vicco karakterini çok başarılı bir şekilde canlandırıyor. Demet Özdemir de Aylin rolünde oldukça iyi bir performans sergiliyor. Filmin yan rollerinde yer alan Şevket Çoruh, Zafer Algöz ve Binnur Kaya da başarılı oyunculuklar sergiliyorlar.

Filmin konusu, klasik bir komedi filmi konusu. Ancak film, klişe olmaktan kurtulmayı başarıyor. Bunun en büyük nedeni, filmin senaryosunun iyi yazılmış olması. Senaryo, komik ve eğlenceli diyaloglarla dolu. Ayrıca film, yer yer duygusal sahnelere de yer veriyor.

Vicco İlk Adım Kız, Türk sinemasının başarılı komedi filmlerinden biri. Film, eğlenceli ve keyifli vakit geçirmek isteyenler için ideal bir seçim.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi