Boasty Şarkı Sözleri Türkçe

Boasty Şarkı Sözleri Türkçe: Konusu ve Anlamı

Boasty, 2019 yılında İngiliz rapçi Dave, Amerikalı rapçi Offset ve Nijeryalı şarkıcı Burna Boy tarafından seslendirilen bir şarkıdır. Şarkı, Dave’in ikinci stüdyo albümü Psychodrama’da yer almaktadır. Boasty, üç sanatçının birbirleriyle olan dostluklarını ve müzikal yeteneklerini övmeleriyle ilgilidir. Şarkı, Dave’in güçlü sözleriyle, Offset’in akılda kalıcı flow’uyla ve Burna Boy’un melodik vokalleriyle öne çıkmaktadır.

Boasty Şarkı Sözleri Türkçe: Anlamı

Boasty, üç sanatçının birbirleriyle olan dostluklarını ve müzikal yeteneklerini övmeleriyle ilgilidir. Şarkının sözleri, sanatçıların birbirlerine olan saygılarını ve hayranlıklarını ifade etmektedir. Dave, şarkının bir bölümünde “Offset, sen bir efsanesin / Burna Boy, sen bir yıldızsın” derken, Offset de “Dave, sen bir dahi / Burna Boy, sen bir kral” diyerek karşılık vermektedir.

Şarkının sözleri ayrıca, sanatçıların müzikal yeteneklerini de övmektedir. Dave, şarkının bir bölümünde “Ben bir kelime ustasıyım / Offset, sen bir flow ustası / Burna Boy, sen bir melodi ustası” derken, Offset de “Ben bir trap kralıyım / Dave, sen bir grime kralı / Burna Boy, sen bir Afrobeat kralı” diyerek karşılık vermektedir.

Boasty Şarkı Sözleri Türkçe: Konusu

Boasty, üç sanatçının birbirleriyle olan dostluklarını ve müzikal yeteneklerini övmeleriyle ilgilidir. Şarkının sözleri, sanatçıların birbirlerine olan saygılarını ve hayranlıklarını ifade etmektedir. Şarkının sözleri ayrıca, sanatçıların müzikal yeteneklerini de övmektedir.

Boasty Şarkı Sözleri Türkçe: Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar

  • Boasty şarkı sözleri Türkçe: https://www.metrolyrics.com/boasty-lyrics-dave.html
  • Boasty şarkısı dinle: https://www.youtube.com/watch?v=0u3q_k3s988
  • Boasty şarkısı hakkında daha fazla bilgi: https://en.wikipedia.org/wiki/Boasty

Yayımlandı