Kedi Takımı 2

Kedi Takımı 2: Konusu

Kedi Takımı 2, 2019 yılında vizyona giren bir animasyon filmidir. Filmin yönetmenliğini Chris Miller ve Bob Persichetti üstlenirken, senaryosunu Erica Rivinoja ve Chris Miller kaleme almıştır. Filmin başrollerinde Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis, Olivia Colman ve Anthony Hopkins yer almaktadır.

Kedi Takımı 2, ilk filmin olaylarından beş yıl sonra geçmektedir. Puss in Boots, artık bir efsane haline gelmiştir ve birçok maceraya atılmıştır. Ancak, bir gün Ölüm’ün kendisini takip ettiğini öğrenir. Ölüm, Puss’un dokuz canından sekizini almıştır ve son canını da almak için peşindedir.

Puss, Ölüm’den kaçmak için bir yol bulmaya çalışırken, aynı zamanda bir zamanlar kaybettiği ailesini de bulmaya çalışmaktadır. Yolculuğu sırasında, Kitty Softpaws ve Humpty Dumpty ile karşılaşır ve birlikte birçok maceraya atılırlar.

Kedi Takımı 2, aksiyon, macera ve komedi türlerini bir araya getiren eğlenceli bir animasyon filmidir. Film, muhteşem görselleri, eğlenceli karakterleri ve sürükleyici hikayesiyle izleyicileri büyülemektedir.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi