Bırak Beni Şarkı Sözleri

“Bırak Beni” şarkısı, 2004 yılında yayınlanan ve sözleri Sezen Aksu’ya, müziği ise Uzay Heparı’ya ait olan bir şarkıdır. Şarkı, bir ilişkinin sona ermesi ve ayrılık acısını konu almaktadır.

Şarkının sözleri, ayrılık acısını ve özlemi çok güçlü bir şekilde yansıtmaktadır. Şarkının başlangıcında, şarkıcı sevgilisine “Bırak beni, git artık” diyerek onu terk etmesini ister. Ancak, şarkının ilerleyen bölümlerinde, şarkıcının sevgilisini hala çok sevdiği ve ondan ayrı kalmaya dayanamadığı anlaşılır. Şarkıcı, “Sensiz yapamam, sensiz yaşayamam” diyerek sevgilisine olan aşkını ve özlemini dile getirir.

“Bırak Beni” şarkısı, ayrılık acısını ve özlemi çok gerçekçi ve dokunaklı bir şekilde yansıtan bir şarkıdır. Şarkı, birçok kişinin ayrılık acısını yaşadığı için büyük bir beğeni toplamıştır.

Şarkının Konusu

“Bırak Beni” şarkısı, bir ilişkinin sona ermesi ve ayrılık acısını konu almaktadır. Şarkının başlangıcında, şarkıcı sevgilisine “Bırak beni, git artık” diyerek onu terk etmesini ister. Ancak, şarkının ilerleyen bölümlerinde, şarkıcının sevgilisini hala çok sevdiği ve ondan ayrı kalmaya dayanamadığı anlaşılır. Şarkıcı, “Sensiz yapamam, sensiz yaşayamam” diyerek sevgilisine olan aşkını ve özlemini dile getirir.

Şarkının Sözleri

1. Dize

Bırak beni, git artık
Yeter artık, yoruldum
Bu aşkın yükünü taşımaktan
Bu acıyı çekmekten

2. Dize

Sensiz yapamam, sensiz yaşayamam
Ama seninle de olamam
Bu aşk bizi tüketti
Artık birbirimize iyi gelmiyoruz

3. Dize

Bırak beni, git artık
Yeni bir hayat kur kendine
Ben de kendi hayatımı yaşayacağım
Artık birbirimizi unutmalıyız

4. Dize

Seni seviyorum, ama artık gidebilirsin
Ben seni hep seveceğim
Ama artık seninle olamam
Bırak beni, git artık

Şarkının Müzik Videosu

“Bırak Beni” şarkısının müzik videosu, şarkının sözlerini çok iyi bir şekilde yansıtmaktadır. Müzik videosunda, şarkıcı sevgilisinden ayrıldıktan sonra yaşadığı acıyı ve özlemi çok gerçekçi bir şekilde canlandırmaktadır. Müzik videosu, şarkının sözleriyle birlikte izlendiğinde, ayrılık acısını çok daha güçlü bir şekilde hissettirmektedir.

Şarkının Etkisi

“Bırak Beni” şarkısı, yayınlandığı günden bu yana büyük bir beğeni toplamıştır. Şarkı, birçok kişinin ayrılık acısını yaşadığı için büyük bir ilgi görmüştür. Şarkı, ayrılık acısını çok gerçekçi ve dokunaklı bir şekilde yansıttığı için birçok kişinin beğenisini kazanmıştır.

Şarkıyla İlgili Faydalı Siteler


Yayımlandı