Afacan Köpek Beethoven 1 Türkçe

Beethoven 1: Afacan Köpek

Beethoven 1: Afacan Köpek, 1992 yılında çekilen bir aile komedi filmidir. Filmin yönetmenliğini Brian Levant, yapımcılığını Ivan Reitman üstlenmiştir. Filmin başrollerinde Charles Grodin, Bonnie Hunt, Dean Jones, Nicholle Tom ve Christopher Castile yer almaktadır.

Film, Newton ailesinin hayatına giren dev bir Saint Bernard köpeği olan Beethoven’ın hikayesini anlatmaktadır. Newton ailesi, Beethoven’ı bir hayvan barınağından sahiplenir ve ona çok bağlanırlar. Ancak Beethoven’ın büyüklüğü ve yaramazlıkları nedeniyle aile birçok sorun yaşar.

Beethoven, mahalledeki diğer köpeklerle kavga eder, bahçeyi mahveder ve hatta evin içini bile dağıtır. Newton ailesi, Beethoven’ı eğitmeye çalışır ancak başarılı olamazlar. Sonunda Beethoven’ı bir köpek eğitmenine götürürler ve eğitmen Beethoven’ı eğitmeyi başarır.

Beethoven, artık daha iyi bir köpek olmuştur ve Newton ailesi onunla mutlu bir şekilde yaşamaya başlar. Ancak bir gün Beethoven, kötü kalpli bir hayvan satıcısı tarafından kaçırılır. Newton ailesi, Beethoven’ı kurtarmak için harekete geçer ve sonunda onu kurtarmayı başarırlar.

Beethoven 1: Afacan Köpek, eğlenceli ve dokunaklı bir aile filmidir. Film, hayvan sevgisi, aile bağları ve arkadaşlığın önemi gibi konulara değinmektedir. Film, eleştirmenlerden olumlu yorumlar almış ve gişede başarılı olmuştur.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi