Can You Hear My Heart Şarkı Sözleri

Can You Hear My Heart Şarkı Sözleri: Bir Aşkın Hikayesi

“Can You Hear My Heart” şarkısı, 1991 yılında yayınlanan “The Bodyguard” filminin soundtrack albümünde yer alan bir power ballad’dır. Şarkı, Whitney Houston tarafından seslendirilmiş ve dünya çapında büyük bir hit olmuştur. Şarkının sözleri, iki aşık arasındaki derin bağı ve birbirlerine olan özlemlerini anlatmaktadır.

Şarkı Sözlerinin Konusu

Şarkı, iki aşık arasındaki derin bağı ve birbirlerine olan özlemlerini anlatmaktadır. Şarkının sözleri, iki aşığın birbirlerine olan sevgisini ve birbirlerinden uzakta olduklarında bile birbirlerini düşündüklerini ifade etmektedir. Şarkının nakaratında, “Can you hear my heart beat for you? Can you feel my heart beat for you?” (Kalbim senin için atıyor, bunu hissedebiliyor musun?) sözleri, iki aşığın birbirlerine olan sevgisinin ne kadar güçlü olduğunu vurgulamaktadır.

Şarkının Başarısı

“Can You Hear My Heart” şarkısı, dünya çapında büyük bir hit olmuştur. Şarkı, ABD Billboard Hot 100 listesinde bir numaraya yükselmiş ve 14 hafta boyunca listede kalmıştır. Şarkı ayrıca, İngiltere, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda gibi ülkelerde de bir numaraya yükselmiştir. Şarkı, dünya çapında 10 milyondan fazla kopya satmıştır.

Şarkının Ödülleri

“Can You Hear My Heart” şarkısı, birçok ödüle layık görülmüştür. Şarkı, 1993 yılında Grammy Ödülleri’nde “En İyi Kadın Pop Vokal Performansı” ödülünü kazanmıştır. Şarkı ayrıca, 1993 yılında MTV Video Müzik Ödülleri’nde “En İyi Video Klibi” ödülünü kazanmıştır.

Şarkının Klibi

“Can You Hear My Heart” şarkısının klibi, yönetmen Nick Moranis tarafından çekilmiştir. Klipte, Whitney Houston ve Kevin Costner yer almaktadır. Klip, iki aşığın birbirlerine olan sevgisini ve birbirlerinden uzakta olduklarında bile birbirlerini düşündüklerini anlatmaktadır. Klip, dünya çapında büyük bir beğeni toplamıştır.

Şarkının Faydalı Siteleri


Yayımlandı