Afacan Köpek Beethoven 4 Izle

Beethoven 4: Macera Başlıyor

Beethoven 4: Macera Başlıyor, 2001 yılında vizyona giren bir aile komedi filmidir. Film, Beethoven adlı bir St. Bernard köpeğinin maceralarını konu almaktadır.

Film, Beethoven’ın sahibi George Newton’un (Charles Grodin) yeni bir işe başlamasıyla başlar. George, ailesiyle birlikte yeni bir eve taşınır. Beethoven ise, yeni evine alışmaya çalışırken, aynı zamanda yeni arkadaşlar edinmeye çalışmaktadır.

Beethoven, bir gün mahallede dolaşırken, bir grup çocuğun bir köpeği taciz ettiğini görür. Beethoven, köpeği kurtarmak için çocuklara saldırır. Çocuklar kaçarken, Beethoven ise köpeği kurtarır.

Kurtardığı köpeğin adı Missy’dir. Missy, bir Golden Retriever’dır. Beethoven ve Missy, kısa sürede arkadaş olurlar. Birlikte birçok macera yaşarlar.

Bir gün, Beethoven ve Missy, mahallede dolaşırken, bir grup adamın bir kamyondan eşya çaldığını görürler. Beethoven ve Missy, adamları kovalarlar. Adamlar, Beethoven ve Missy’den kaçmaya çalışırken, kamyonu devrederler.

Beethoven ve Missy, kamyondan düşen eşyaları sahiplerine geri verirler. Sahipleri, Beethoven ve Missy’e teşekkür ederler. Beethoven ve Missy, kahraman olurlar.

Beethoven 4: Macera Başlıyor, eğlenceli ve aile dostu bir filmdir. Film, dostluk, sadakat ve kahramanlık gibi değerleri öğretmektedir.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi