Cocuklar Guldugunde Şarkı Sözleri

Çocuklar Gülünce Şarkı Sözleri: Bir Mutluluk ve Masumiyet Şarkısı

Çocuklar Gülünce, 1970 yılında yayınlanan ve sözleri Ülkü Aker tarafından yazılan, müziği ise Selmi Andak tarafından bestelenen bir şarkıdır. Şarkı, çocukların masumiyetini ve mutluluğunu konu almaktadır.

Şarkının sözleri, çocukların gülüşlerinin dünyayı nasıl aydınlattığını ve onların varlığının hayatımıza kattığı anlamı anlatmaktadır. Şarkıda, çocukların gülüşlerinin bir şarkı gibi olduğu ve onların mutluluğunun bulaşıcı olduğu vurgulanmaktadır.

Çocuklar Gülünce, birçok sanatçı tarafından yorumlanmıştır. Şarkının en bilinen yorumlarından biri, 1970 yılında Ajda Pekkan tarafından yapılmıştır. Pekkan’ın yorumu, şarkının popülerliğini artırmış ve onu Türk müziğinin klasikleri arasına sokmuştur.

Çocuklar Gülünce, birçok film ve dizide de kullanılmıştır. Şarkı, özellikle çocukların yer aldığı yapımlarda sıklıkla tercih edilmektedir. Şarkının kullanıldığı yapımlardan bazıları şunlardır:

  • Çocuklar Gülünce (1970)
  • Hababam Sınıfı (1975)
  • Bizimkiler (1989)
  • Avrupa Yakası (2004)
  • Çocuklar Duymasın (2002)

Çocuklar Gülünce, çocukların masumiyetini ve mutluluğunu konu alan bir şarkıdır. Şarkı, birçok sanatçı tarafından yorumlanmış ve birçok film ve dizide kullanılmıştır. Çocuklar Gülünce, Türk müziğinin klasikleri arasında yer alan ve bugün hala severek dinlenen bir şarkıdır.

Çocuklar Gülünce Şarkı Sözleri

Çocuklar gülünce
Dünya aydınlanır
Güneş parlar
Kuşlar ötüşür

Çocuklar gülünce
Mutluluk bulaşıcıdır
Herkes gülümser
Herkes mutlu olur

Çocuklar gülünce
Hayat daha güzel olur
Umutlar yeşerir
Hayaller gerçekleşir

Çocuklar gülünce
Dünya daha iyi bir yer olur
Barış ve sevgi hakim olur
Herkes mutlu olur

Çocuklar Gülünce ile İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı