Mucize Uğur Böceği Ile Kara Kedi Hawk Moth Mucizeleri Alıyor

Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi: Hawk Moth Mucizeleri Alıyor

Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi, Thomas Astruc tarafından yaratılan ve Zagtoon, Method Animation ve SAMG Animation tarafından üretilen bir Fransız süper kahraman animasyon televizyon dizisidir. Dizi, Paris’te yaşayan iki genç, Marinette Dupain-Cheng ve Adrien Agreste’in, Mucizevi Mücevherler adlı büyülü mücevherleri kullanarak Uğur Böceği ve Kara Kedi’ye dönüşmelerini ve şehri kötülüklerden korumalarını konu almaktadır.

Dizinin ikinci sezonu olan Hawk Moth Mucizeleri Alıyor, 1 Ekim 2017’de yayınlanmaya başladı. Bu sezonda, Uğur Böceği ve Kara Kedi, Hawk Moth’un yeni planlarıyla karşı karşıya gelirler. Hawk Moth, Mucizevi Mücevherleri ele geçirmek için yeni kötüler yaratır ve Paris’i tehdit eder. Uğur Böceği ve Kara Kedi, Hawk Moth’un planlarını durdurmak ve Paris’i kurtarmak için birlikte çalışmak zorundadırlar.

Hawk Moth Mucizeleri Alıyor sezonu, aksiyon dolu ve heyecan verici bölümlerle dolu. Dizi, çocukların ve yetişkinlerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Dizinin animasyonları ve müzikleri de oldukça başarılı.

Konusu

Hawk Moth Mucizeleri Alıyor sezonu, Hawk Moth’un yeni planlarıyla başlıyor. Hawk Moth, Mucizevi Mücevherleri ele geçirmek için yeni kötüler yaratır ve Paris’i tehdit eder. Uğur Böceği ve Kara Kedi, Hawk Moth’un planlarını durdurmak ve Paris’i kurtarmak için birlikte çalışmak zorundadırlar.

Sezonun ilk bölümlerinde, Uğur Böceği ve Kara Kedi, Hawk Moth’un yeni kötüsü olan Volpina ile karşı karşıya gelirler. Volpina, Uğur Böceği’nin görünümünü taklit edebilen bir tilkidir. Uğur Böceği ve Kara Kedi, Volpina’nın gerçek kimliğini ortaya çıkarmak ve onu yenmek için birlikte çalışmak zorundadırlar.

Sezonun ilerleyen bölümlerinde, Uğur Böceği ve Kara Kedi, Hawk Moth’un diğer yeni kötüleriyle de karşı karşıya gelirler. Bu kötüler arasında, bir buz canavarı olan Glaciator, bir elektrik canavarı olan Stormy Weather ve bir bitki canavarı olan Poison Ivy yer almaktadır. Uğur Böceği ve Kara Kedi, bu kötülerle tek başlarına başa çıkamazlar ve arkadaşlarının yardımına ihtiyaç duyarlar.

Sezonun finalinde, Uğur Böceği ve Kara Kedi, Hawk Moth’un gerçek kimliğini ortaya çıkarırlar. Hawk Moth, aslında Adrien’in babası Gabriel Agreste’dir. Gabriel Agreste, Mucizevi Mücevherleri kullanarak oğlu Adrien’i mükemmel bir süper kahramana dönüştürmek istemektedir. Uğur Böceği ve Kara Kedi, Gabriel Agreste’i yenmek ve Paris’i kurtarmak için birlikte çalışmak zorundadırlar.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi