Benim Adım Melek 24 Bölüm

Benim Adım Melek 24 Bölüm: Konusu

Benim Adım Melek, 2019 yılında Star TV’de yayınlanan, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Deniz Akçay Katırcıoğlu’nun kaleme aldığı, başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk, Can Nergis, Deniz Barut, Seray Gözler ve Elifcan Ongurlar’ın paylaştığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

Dizi, küçük yaşta annesini kaybeden ve babası tarafından büyütülen Melek’in hikayesini anlatmaktadır. Melek, babasının yeniden evlenmesiyle üvey annesi ve üvey kardeşleriyle birlikte yaşamaya başlar. Ancak üvey annesi ve üvey kardeşleri Melek’e kötü davranmaktadırlar. Melek, üvey annesinin baskısından kurtulmak için evden kaçar ve İstanbul’a gider. İstanbul’da Melek, zengin bir ailenin hizmetçisi olarak çalışmaya başlar. Bu ailede Melek, kendisine değer veren ve onu seven insanlarla tanışır. Melek, bu ailede mutlu bir hayat sürmeye başlar. Ancak Melek’in geçmişi onu rahat bırakmaz. Üvey annesi ve üvey kardeşleri Melek’i bulurlar ve onu geri götürmek isterler. Melek, üvey annesinden ve üvey kardeşlerinden kurtulmak için mücadele eder.

Benim Adım Melek 24 Bölüm: Konusu Hakkında Ayrıntılı Bilgi

Benim Adım Melek 24. bölümde, Melek’in üvey annesi ve üvey kardeşleri onu bulurlar ve onu geri götürmek isterler. Melek, üvey annesinden ve üvey kardeşlerinden kurtulmak için mücadele eder. Melek, üvey annesinin ve üvey kardeşlerinin onu geri götürmesini engellemek için polise gider. Polis, Melek’i üvey annesinden ve üvey kardeşlerinden korur. Melek, üvey annesinden ve üvey kardeşlerinden kurtulduktan sonra, mutlu bir hayat sürmeye başlar.

Benim Adım Melek 24 Bölüm: Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi