Benim Adım Melek 5 Bölüm Tek Parça Full Izle

Benim Adım Melek 5 Bölüm Tek Parça Full İzle: Konusu

Benim Adım Melek, 2019 yılında yayınlanan ve başrollerini Fahriye Evcen, Burak Özçivit ve Özge Özpirinçci’nin paylaştığı bir Türk televizyon dizisidir. Dizi, aynı adı taşıyan 2015 yapımı Güney Kore dizisinin uyarlamasıdır.

Dizi, küçük yaşta ailesini kaybeden ve yetimhanede büyüyen Melek’in (Fahriye Evcen) hikayesini anlatıyor. Melek, yetimhaneden çıktıktan sonra bir tekstil fabrikasında iş bulur ve burada Kenan (Burak Özçivit) ile tanışır. Kenan, fabrikanın sahibinin oğludur ve Melek’e aşık olur. Ancak Melek, Kenan’ın ailesinin zenginliğini ve statüsünü kabul edemez ve onu reddeder.

Melek, daha sonra bir kafede çalışmaya başlar ve burada Ömer (Özcan Deniz) ile tanışır. Ömer, kafede gitar çalan bir müzisyendir ve Melek’e aşık olur. Melek de Ömer’e aşık olur ve ikili evlenir. Ancak Melek’in geçmişi, evliliğini tehdit etmeye başlar.

Melek’in geçmişi, onu hiç bırakmaz. Bir gün, Melek’in yetimhanedeki arkadaşı Elif (Özge Özpirinçci) ortaya çıkar ve Melek’ten yardım ister. Elif, zengin bir ailenin kızıdır ve ailesi tarafından zorla evlendirilmek üzeredir. Melek, Elif’e yardım etmeye karar verir ve onu kaçırır.

Melek ve Elif, kaçtıktan sonra bir süre saklanırlar. Ancak Melek’in ailesi, onları bulur ve Elif’i geri alır. Melek, Elif’i kurtarmak için mücadele eder, ancak başarılı olamaz. Elif, ailesi tarafından zorla evlendirilir ve Melek, onu bir daha asla göremez.

Melek, Elif’i kaybettikten sonra yıkılır. Ancak daha sonra, Ömer’in desteğiyle kendini toparlar ve hayatına devam etmeye karar verir. Melek, Ömer ile birlikte bir çocuk sahibi olur ve mutlu bir hayat sürer.

Benim Adım Melek 5 Bölüm Tek Parça Full İzle: Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi