Yalı Çapkını Bugün Yok Mu

Yalı Çapkını Bugün Yok Mu?

Yalı Çapkını, Star TV’de yayınlanan, yönetmenliğini Deniz Koloş’un, senaristliğini ise Deniz Akçay Katırcıoğlu’nun üstlendiği, başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un paylaştığı romantik komedi türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizi, 2022 yılında yayın hayatına başlamış ve 1. sezonuyla büyük bir ilgi görmüştür.

Dizinin konusu, zengin bir ailenin kızı olan Seyran’ın (Afra Saraçoğlu) ve yoksul bir ailenin oğlu olan Ferit’in (Mert Ramazan Demir) aşk hikayesi üzerine kuruludur. Seyran, ailesinin zorlamasıyla Ferit ile evlenir, ancak başlangıçta onu sevmez. Ancak zamanla Ferit’in iyi kalbini ve dürüstlüğünü keşfeder ve ona aşık olur.

Dizide, Seyran ve Ferit’in aşk hikayesinin yanı sıra, iki ailenin arasındaki uçurum, zenginlik ve yoksulluk arasındaki farklar, aşkın gücü ve aile bağları gibi konular da işleniyor.

Yalı Çapkını, yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgi görmüştür. Dizi, reytinglerde üst sıralarda yer almış ve sosyal medyada da çok konuşulmuştur. Dizinin oyuncuları da büyük bir beğeni toplamış ve kariyerlerinde önemli bir adım atmışlardır.

Yalı Çapkını Bugün Yok Mu?

Yalı Çapkını, 2022-2023 sezonunda yayın hayatına devam edecektir. Dizinin yeni sezonu, 9 Eylül 2022 Cuma günü yayınlanacaktır.

Yalı Çapkını İle İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi