Benim Adım Melek In 2 Bölümü

Benim Adım Melek’in 2 Bölümü: Konusu

Benim Adım Melek, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, senaryosunu ise Deniz Akçay Katırcıoğlu’nun yazdığı 2019 yapımı bir Türk dram dizisidir. Dizi, 1970’li yıllarda İstanbul’da geçen bir aşk hikayesini konu almaktadır.

Dizinin başrollerinde Nehir Erdoğan, İsmail Hacıoğlu, Alican Yücesoy ve Şebnem Bozoklu yer almaktadır. Dizi, 2019 yılında Star TV’de yayınlanmaya başlamış ve 2020 yılında final yapmıştır.

Konusu

Dizi, 1970’li yıllarda İstanbul’da yaşayan Melek (Nehir Erdoğan) adlı genç bir kadının hikayesini konu almaktadır. Melek, zengin bir ailenin kızıdır ve ailesi tarafından çok sevilmektedir. Ancak Melek, ailesinin zenginliğinden ve şımarıklığından bıkmış bir genç kadındır. O, özgür olmak ve kendi hayatını yaşamak istemektedir.

Bir gün Melek, sokakta bir genç adamla tanışır. Bu genç adamın adı Kerem (İsmail Hacıoğlu) ‘dir. Kerem, fakir bir ailenin çocuğudur ve hayatını geçindirmek için çeşitli işlerde çalışmaktadır. Melek ve Kerem, birbirlerine aşık olurlar. Ancak aşkları, Melek’in ailesi tarafından onaylanmaz. Melek’in ailesi, Kerem’in fakir olduğunu ve Melek’e uygun bir eş olmadığını düşünmektedir.

Melek ve Kerem, aşklarını yaşamak için mücadele ederler. Ancak aşkları, birçok zorlukla karşılaşır. Melek’in ailesi, Kerem’i Melek’ten uzaklaştırmak için elinden geleni yapar. Kerem ise, Melek’i kaybetmemek için her şeyi göze alır.

Melek ve Kerem’in aşk hikayesi, sonunda mutlu bir sona ulaşır. Melek ve Kerem, evlenirler ve mutlu bir hayat sürerler.

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi