Benim Adım Melek Kebapçı Nerede

Benim Adım Melek Kebapçı Nerede: Konusu ve İncelemesi

Benim Adım Melek, yönetmenliğini Atalay Taşdiken’in üstlendiği, senaryosunu ise Hakan Algül’ün yazdığı 2007 yapımı bir Türk komedi-dram filmidir. Film, küçük bir kasabada yaşayan ve kebapçı işleten Melek’in hikayesini anlatıyor.

Melek, kasabanın en sevilen esnaflarından biridir. Herkes tarafından sayılır ve sevilir. Ancak Melek’in hayatı, bir gün kasabaya gelen bir grup turistle değişir. Turistler, Melek’in kebapçısına gelir ve yemek yerler. Yemekten sonra turistler, Melek’e kebaplarının çok lezzetli olduğunu söylerler ve ona bir teklifte bulunurlar. Turistler, Melek’e kebaplarını İstanbul’da açacakları bir restoranda satmasını teklif ederler. Melek, bu teklifi kabul eder ve İstanbul’a taşınır.

İstanbul’da Melek, turistlerin açtığı restoranda çalışmaya başlar. Restoran kısa sürede çok popüler olur ve Melek’in kebapları herkes tarafından beğenilir. Melek, İstanbul’da yeni bir hayat kurar ve çok mutlu olur. Ancak Melek’in mutluluğu uzun sürmez. Bir gün Melek, restoranda çalışırken bir kaza geçirir ve yaralanır. Melek, hastaneye kaldırılır ve yoğun bakıma alınır.

Melek’in kazası, kasabada büyük bir üzüntü yaratır. Kasabanın tüm esnafları ve sakinleri, Melek’in iyileşmesi için dua ederler. Melek, uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra sonunda iyileşir ve taburcu olur. Melek, taburcu olduktan sonra kasabaya geri döner ve kebapçısını yeniden açar. Melek, kasabada eski hayatına geri döner ve çok mutlu olur.

Benim Adım Melek, sıcak ve samimi bir filmdir. Film, küçük kasaba hayatını ve insanların birbirleriyle olan ilişkilerini çok güzel bir şekilde anlatıyor. Filmde ayrıca, Melek’in yaşadığı zorluklar ve bunların üstesinden nasıl geldiği de anlatılıyor. Benim Adım Melek, izleyen herkesin beğeneceği bir filmdir.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi