Facebook Hesap Kapatma Linki

Facebook Hesap Kapatma Linki: Adım Adım Rehber

Facebook, dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biridir ve milyarlarca kullanıcıya sahiptir. Ancak, bazı kullanıcılar çeşitli nedenlerden dolayı hesaplarını kapatmak isteyebilirler. Bu makalede, Facebook hesap kapatma linkine nasıl erişeceğinizi ve hesabınızı nasıl kapatacağınızı adım adım anlatacağız.

1. Facebook Hesabınıza Giriş Yapın

Facebook hesap kapatma linkine erişmek için öncelikle hesabınıza giriş yapmanız gerekir. Bunu yapmak için, Facebook ana sayfasına gidin ve sağ üst köşede bulunan “Giriş Yap” düğmesine tıklayın. Ardından, e-posta adresinizi ve şifrenizi girerek hesabınıza giriş yapın.

2. Ayarlar Sayfasına Gidiniz

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşede bulunan üçgen simgesine tıklayın ve açılan menüden “Ayarlar ve Gizlilik” seçeneğini seçin. Ardından, “Ayarlar” seçeneğine tıklayın.

3. Hesabınızı Kapatma Sayfasına Ulaşın

Ayarlar sayfasında, sol tarafta bulunan menüden “Hesabınızı ve Bilgilerinizi” seçin. Ardından, “Hesabınızı Kapatma ve Bilgilerinizi İndirme” seçeneğine tıklayın.

4. Hesabınızı Kapatma Seçeneğini Seçin

Hesabınızı kapatma sayfasında, iki seçenek göreceksiniz: “Hesabınızı Kapat” ve “Hesabınızı Devre Dışı Bırak”. “Hesabınızı Kapat” seçeneği, hesabınızı kalıcı olarak kapatacak ve tüm verilerinizi silecektir. “Hesabınızı Devre Dışı Bırak” seçeneği ise, hesabınızı geçici olarak kapatacak ve verilerinizi saklayacaktır.

5. Hesabınızı Kapatma İşlemini Tamamlayın

Hesabınızı kapatma seçeneğini seçtikten sonra, Facebook sizden şifrenizi tekrar girmenizi isteyecektir. Şifrenizi girdikten sonra, “Hesabımı Kapat” düğmesine tıklayın. Hesabınız artık kapatılmıştır.

6. Hesabınızı Yeniden Etkinleştirme

Hesabınızı kapattıktan sonra, 30 gün içinde hesabınızı yeniden etkinleştirebilirsiniz. Bunu yapmak için, Facebook ana sayfasına gidin ve sağ üst köşede bulunan “Giriş Yap” düğmesine tıklayın. Ardından, e-posta adresinizi ve şifrenizi girerek hesabınıza giriş yapın. Hesabınız artık yeniden etkinleştirilmiştir.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar

  • Facebook Hesap Kapatma Linki: https://www.facebook.com/help/delete_account
  • Facebook Hesap Devre Dışı Bırakma Linki: https://www.facebook.com/help/deactivate_account
  • Facebook Hesap Yeniden Etkinleştirme Linki: https://www.facebook.com/help/reactivate_account
  • Facebook Hesap Kapatma Hakkında SSS: https://www.facebook.com/help/124976817689227

Yayımlandı

kategorisi