Benim Adım Sinan Kaya Memleket Kartalkaya

Benim Adım Sinan Kaya Memleket Kartalkaya

Benim Adım Sinan Kaya Memleket Kartalkaya, 2018 yılında vizyona giren bir Türk komedi-dram filmidir. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Tayfun Güneyer üstlenmiştir. Filmin başrollerinde Sinan Kaya, Şevket Çoruh, Ayça Ayşin Turan ve Fatih Artman yer almaktadır.

Film, küçük bir kasabada yaşayan Sinan Kaya’nın hikayesini anlatmaktadır. Sinan, kasabanın en zengin ailesinin çocuğudur. Ancak, ailesinin zenginliği onu mutlu etmemektedir. Sinan, kasabadan ayrılıp büyük şehirde yaşamak istemektedir. Ancak, ailesi buna izin vermemektedir.

Bir gün, Sinan kasabada yeni gelen bir kız olan Aylin’e aşık olur. Aylin, Sinan’ın hayatını değiştirecektir. Aylin, Sinan’a kasabadan ayrılıp büyük şehirde yaşamanın hayalini gerçekleştirmesi için yardım edecektir.

Film, Sinan’ın kasabadan ayrılıp büyük şehirde yaşamaya başlamasının ardından yaşadıklarını anlatmaktadır. Sinan, büyük şehirde birçok zorlukla karşılaşacaktır. Ancak, Aylin’in desteğiyle bu zorlukların üstesinden gelecektir.

Benim Adım Sinan Kaya Memleket Kartalkaya, küçük bir kasabada yaşayan bir gencin büyük şehirde yaşamaya başlamasının ardından yaşadıklarını anlatan bir komedi-dram filmidir. Film, Sinan’ın kasabadan ayrılıp büyük şehirde yaşamaya başlamasının ardından yaşadığı zorlukları ve bu zorlukların üstesinden gelmesini konu almaktadır.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi