Dynoro & Gigi D’Agostino In My Mind Şarkı Sözleri

Dynoro & Gigi D’Agostino – In My Mind: Bir Dans Müziği Başyapıtının Hikayesi

Dynoro ve Gigi D’Agostino’nun “In My Mind” adlı şarkısı, 2018 yılında yayınlandığında dünya çapında bir hit oldu. Şarkı, dans müziği listelerinde zirveye yerleşti ve milyonlarca kopya sattı. “In My Mind”, aynı zamanda, birçok ödüle layık görüldü ve müzik eleştirmenleri tarafından övgüyle karşılandı.

“In My Mind”, basit ama akılda kalıcı bir melodiye sahip, dans müziği türünde bir şarkıdır. Şarkının sözleri, bir aşk hikayesini anlatmaktadır. Şarkının ana karakteri, sevdiği kişiyi düşünmektedir ve onunla birlikte olmak istemektedir. Şarkının nakaratında, “In my mind, I’m always with you / In my heart, you’re always true / I can’t wait to see you again / And hold you in my arms” (Aklımda, hep seninleyim / Kalbimde, hep sadıksın / Seni tekrar görmeyi ve kollarımda tutmayı sabırsızlanıyorum) sözleri yer almaktadır.

“In My Mind”, Dynoro ve Gigi D’Agostino’nun ortak çalışmasıdır. Dynoro, şarkının yapımcılığını üstlenirken, Gigi D’Agostino ise şarkının vokallerini seslendirmiştir. Şarkının sözleri, Gigi D’Agostino tarafından yazılmıştır.

“In My Mind”, yayınlandığı günden bu yana birçok kez remikslenmiştir. Şarkının en popüler remikslerinden biri, Martin Garrix tarafından yapılmıştır. Martin Garrix’in remiksinde, şarkının temposu artırılmış ve daha enerjik bir hale getirilmiştir.

“In My Mind”, birçok ünlü DJ tarafından çalınmıştır. Şarkı, David Guetta, Armin van Buuren, Tiësto ve Hardwell gibi isimlerin setlerinde yer almıştır.

“In My Mind”, dans müziği tarihinin en önemli şarkılarından biri olarak kabul edilmektedir. Şarkı, milyonlarca kopya satmış, birçok ödüle layık görülmüş ve müzik eleştirmenleri tarafından övgüyle karşılanmıştır. “In My Mind”, aynı zamanda, birçok ünlü DJ tarafından çalınmış ve birçok kez remikslenmiştir.

Faydalı Siteler:

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı