Bursa Nilüfer Köpek Barınağı

Bursa Nilüfer Köpek Barınağı: Hayvan Dostlarının Sığınağı

Bursa Nilüfer Köpek Barınağı, sahipsiz ve bakıma muhtaç köpeklerin barınma, beslenme ve sağlık ihtiyaçlarını karşılayan bir kuruluştur. Barınak, 2009 yılında Nilüfer Belediyesi tarafından kurulmuştur ve o zamandan beri binlerce köpeğe ev sahipliği yapmıştır.

Barınak, geniş ve temiz tesislerde hizmet vermektedir. Köpekler, ırklarına ve sağlık durumlarına göre ayrı bölümlerde barındırılmaktadır. Her köpeğin kendi yatağı, mama ve su kabı bulunmaktadır. Barınakta ayrıca, köpeklerin oyun oynayabileceği ve egzersiz yapabileceği alanlar da bulunmaktadır.

Barınakta çalışan veteriner hekimler ve veteriner teknisyenleri, köpeklerin sağlık kontrollerini düzenli olarak yapmaktadır. Köpekler, aşıları yapıldıktan ve gerekli tedavileri gördükten sonra sahiplenilmeye hazır hale getirilmektedir.

Barınak, köpek sahiplenmek isteyen kişilere de hizmet vermektedir. Sahiplenmek isteyen kişiler, barınağı ziyaret ederek köpeklerle tanışabilir ve uygun bir köpek seçebilirler. Sahiplenme işlemleri, barınak yetkilileri tarafından yapılmaktadır.

Bursa Nilüfer Köpek Barınağı, hayvan dostlarının sığınağıdır. Barınak, sahipsiz ve bakıma muhtaç köpeklerin yaşamlarını iyileştirmek için çalışmaktadır. Barınak, köpek sahiplenmek isteyen kişilere de hizmet vermektedir.

Faydalı Siteler:

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi