Ben Bir Kedi Gördüm

Ben Bir Kedi Gördüm

Kediler, dünyanın en popüler evcil hayvanlarından biridir. Sevimlilikleri, oyuncu yapıları ve bağımsız ruhlarıyla birçok insanın kalbini kazanmışlardır. Kediler hakkında birçok hikaye ve şiir yazılmış, birçok film ve çizgi film çekilmiştir. Bu makalede, bir kediyle ilgili kişisel bir deneyimimi paylaşacağım.

Birkaç yıl önce, işe giderken her gün aynı sokaktan geçiyordum. Bir gün, yol kenarında oturmuş bir kedi gördüm. Kedi çok zayıf ve bakımsız görünüyordu. Tüyleri keçeleşmiş, gözleri sulanıyordu. Kediye yaklaştım ve onu okşadım. Kedi mırıldamaya başladı ve başını bacağıma sürttü.

Kediyi eve götürmeye karar verdim. Eve gittiğimde, kediyi yıkadım ve ona yemek verdim. Kedi yemekten sonra uykuya daldı. Ertesi gün, kediyi veterinere götürdüm. Veteriner, kedinin sağlıklı olduğunu söyledi. Kedinin sadece biraz bakıma ihtiyacı vardı.

Kedime “Pamuk” adını verdim. Pamuk çok sevecen ve oyuncu bir kediydi. Her gün benimle oynuyor, geceleri de yatağımda uyuyordu. Pamuk’u çok seviyordum.

Bir gün, Pamuk’u bahçede oynarken gördüm. Birdenbire, bir köpek bahçeye girdi ve Pamuk’a doğru koşmaya başladı. Pamuk korkmuştu ve kaçmaya başladı. Köpek Pamuk’u yakaladı ve ısırdı. Pamuk’u hemen veterinere götürdüm. Veteriner, Pamuk’un yaralarını tedavi etti ve ona antibiyotik verdi. Pamuk birkaç hafta içinde iyileşti.

Pamuk’la 10 yıl boyunca birlikte yaşadık. Pamuk çok mutlu bir kediydi. Her gün benimle oynuyor, geceleri de yatağımda uyuyordu. Pamuk’u çok seviyordum.

Pamuk 10 yaşında öldü. Pamuk’un ölümü beni çok üzdü. Ama biliyorum ki Pamuk şimdi daha iyi bir yerde.

Kediler Hakkında Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi