Bursa Nilüfer Köpek Çiftliği

Bursa Nilüfer Köpek Çiftliği: Köpek Severlerin Buluşma Noktası

Bursa Nilüfer Köpek Çiftliği, köpek severlerin buluşma noktasıdır. Çiftlikte, farklı ırklardan köpekler bulunmaktadır. Köpekler, sağlıklı ve bakımlı bir ortamda yaşamaktadırlar. Çiftlikte, köpeklerin eğitimi ve bakımı konusunda uzman kişiler görev yapmaktadır.

Çiftlikteki Köpekler

Çiftlikte, farklı ırklardan köpekler bulunmaktadır. Bu köpekler arasında, Alman Çoban Köpeği, Golden Retriever, Labrador Retriever, Beagle, Poodle, Shih Tzu, Maltese, Yorkshire Terrier, French Bulldog ve Pomeranian gibi ırklar yer almaktadır. Köpekler, sağlıklı ve bakımlı bir ortamda yaşamaktadırlar. Çiftlikte, köpeklerin beslenmesi, bakımı ve eğitimi konusunda uzman kişiler görev yapmaktadır.

Çiftlikteki Hizmetler

Çiftlikte, köpek severlere çeşitli hizmetler sunulmaktadır. Bu hizmetler arasında, köpek eğitimi, köpek bakımı, köpek tımarı ve köpek satışı yer almaktadır.

Köpek Eğitimi

Çiftlikte, köpek eğitimi konusunda uzman kişiler görev yapmaktadır. Bu kişiler, köpeklerin itaat eğitimi, tuvalet eğitimi, sosyalleşme eğitimi ve davranış sorunları eğitimi gibi konularda eğitim vermektedirler.

Köpek Bakımı

Çiftlikte, köpek bakımı konusunda uzman kişiler görev yapmaktadır. Bu kişiler, köpeklerin beslenmesi, bakımı ve temizliği konusunda hizmet vermektedirler.

Köpek Tımarı

Çiftlikte, köpek tımarı konusunda uzman kişiler görev yapmaktadır. Bu kişiler, köpeklerin tüylerinin kesilmesi, yıkanması ve taranması gibi hizmetler vermektedirler.

Köpek Satışı

Çiftlikte, köpek satışı yapılmaktadır. Çiftlikte, farklı ırklardan köpekler bulunmaktadır. Köpekler, sağlıklı ve bakımlı bir ortamda yaşamaktadırlar. Çiftlikte, köpeklerin beslenmesi, bakımı ve eğitimi konusunda uzman kişiler görev yapmaktadır.

Çiftliğe Nasıl Ulaşılır?

Çiftliğe, Bursa’nın Nilüfer ilçesinden ulaşılabilir. Çiftlik, Nilüfer ilçesinin merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaklıktadır. Çiftliğe, özel araçla veya toplu taşıma araçlarıyla ulaşılabilir.

Çiftliğin Adresi

Bursa Nilüfer Köpek Çiftliği
Nilüfer İlçesi, Atatürk Bulvarı No: 100
Bursa

Çiftliğin Telefon Numarası

(0224) 234 56 78

Çiftliğin E-posta Adresi

[email protected]

Çiftliğin Web Sitesi

www.bursaniluferkopekciftligi.com

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi