Tik Tak Bomm

Tik Tak Bomm: Konusu ve İncelemesi

Tik Tak Bomm, 2018 yılında vizyona giren bir aksiyon-gerilim filmidir. Filmin yönetmenliğini John Moore, senaristliğini ise Mark Bomback üstlenmiştir. Filmin başrollerinde Jamie Foxx, Jason Statham, Jessica Alba ve Stanley Tucci yer almaktadır.

Film, Los Angeles’ta yaşayan bir polis memuru olan Nick Cassidy’nin (Jamie Foxx) hikayesini anlatıyor. Cassidy, bir gün bir terörist grubun şehrin dört bir yanına bombalar yerleştirdiğini öğrenir. Bu bombaların zamanlayıcıları vardır ve eğer zamanında etkisiz hale getirilmezlerse patlayacaklardır. Cassidy, bu bombaları bulmak ve etkisiz hale getirmek için bir yarışa girer.

Cassidy, bu görevinde yalnız değildir. Ona, eski bir asker olan Michael Knox (Jason Statham) ve bir bilgisayar korsanı olan Annie Porter (Jessica Alba) yardım eder. Üçlü, zamanla yarışarak bombaları bulmaya ve etkisiz hale getirmeye çalışırlar.

Tik Tak Bomm, aksiyon dolu ve heyecan verici bir filmdir. Film, izleyicileri koltuklarının ucunda tutmayı başarıyor. Filmin oyuncuları da oldukça başarılı performanslar sergiliyorlar.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi