Promise Çakmak

Promise Çakmak: Bir Aşk Hikayesi

Promise Çakmak, iki genç aşığın hikayesini anlatan bir romandır. Roman, 1960’lı yıllarda küçük bir kasabada geçmektedir. Baş karakterlerimiz olan Aylin ve Deniz, birbirlerine aşık olan iki gençtir. Ancak, ailelerinin farklı sosyal statüleri ve kasabanın katı kuralları, aşklarını yaşamayı zorlaştırmaktadır.

Aylin, kasabanın en zengin ailesinin kızıdır. Deniz ise, kasabanın en fakir ailesinin oğludur. Aileleri, çocuklarının birbirleriyle görüşmesini istememektedir. Ancak, Aylin ve Deniz, aşklarını gizli bir şekilde yaşamaya karar verirler.

Bir gün, Aylin ve Deniz’in aşkları ortaya çıkar. Aileleri, onları ayırmak için ellerinden geleni yaparlar. Aylin, Deniz’den ayrılması için zorlanır. Deniz ise, Aylin’den vazgeçmeyi reddeder.

Aylin ve Deniz, aşklarını yaşamak için kasabadan kaçmaya karar verirler. Ancak, kaçışları sırasında yakalanırlar. Aileleri, onları zorla ayırır. Aylin, ailesinin isteğiyle zengin bir adamla evlendirilir. Deniz ise, kasabadan kovulur.

Yıllar sonra, Aylin ve Deniz tekrar karşılaşırlar. Aşkları hala canlıdır. Ancak, artık çok geçtir. Aylin, evli bir kadındır. Deniz ise, başka bir kadınla evlenmiştir.

Aylin ve Deniz, aşklarını yaşayamamanın acısıyla yaşamaya devam ederler. Ancak, birbirlerini asla unutamazlar.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi