Fatih Selim Kediyle Oynuyor

Fatih Selim Kediyle Oynuyor: Bir Dostluk Hikayesi

Fatih Selim, küçük bir köyde yaşayan genç bir çocuktu. Bir gün, ormanda yürürken küçük bir kedi gördü. Kedi çok zayıf ve aç görünüyordu. Fatih Selim kediyi eve götürdü ve ona yemek ve su verdi. Kediyi “Pamuk” adını verdi ve onu çok sevdi.

Pamuk, Fatih Selim’in en iyi arkadaşı oldu. Her gün birlikte oynuyorlardı. Fatih Selim, Pamuk’a okumayı ve yazmayı öğretti. Pamuk da Fatih Selim’e avlanmayı ve ağaçlara tırmanmayı öğretti.

Bir gün, Fatih Selim ve Pamuk ormanda oynarken bir grup avcı gördüler. Avcılar, bir geyiği kovalıyorlardı. Fatih Selim ve Pamuk, geyiği kurtarmak için avcıların önüne geçtiler. Avcılar, Fatih Selim ve Pamuk’u görünce durdular.

Fatih Selim, avcılara geyiği bırakmalarını söyledi. Avcılar, Fatih Selim’in sözünü dinlediler ve geyiği bıraktılar. Geyik, Fatih Selim ve Pamuk’a teşekkür etti ve ormana doğru koştu.

Fatih Selim ve Pamuk, geyiği kurtardıkları için çok mutlu oldular. Eve döndüklerinde, Fatih Selim’in annesi ve babası onları alkışladılar. Fatih Selim ve Pamuk, o günden sonra daha da yakın arkadaş oldular.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi