100 Lük Ballı Jack Yurtdışı

100 Lük Ballı Jack Yurtdışı: Konusu ve İncelemesi

100 Lük Ballı Jack Yurtdışı, 2018 yılında vizyona giren bir animasyon filmidir. Film, A.A. Milne’in aynı adlı kitabından uyarlanmıştır. Filmin yönetmenliğini Marc Forster üstlenirken, senaryosunu Alex Ross Perry ve Tom McCarthy yazmıştır. Filmin başrollerinde Ewan McGregor, Hayley Atwell, Bronte Carmichael, Mark Gatiss ve Toby Jones yer almaktadır.

Film, Christopher Robin’in (Ewan McGregor) yetişkin bir adam olarak hayatını anlatmaktadır. Christopher Robin, işine ve ailesine çok fazla zaman ayırdığı için çocukluğundaki arkadaşlarını unutmuştur. Bir gün, Christopher Robin’in oğlu Billy (Bronte Carmichael), ormanda yürürken Winnie the Pooh (Jim Cummings) ile karşılaşır. Winnie the Pooh, Christopher Robin’i özlemiştir ve onu tekrar görmek ister. Billy, Winnie the Pooh’yu babasına götürür ve Christopher Robin, çocukluğundaki arkadaşına kavuşur.

Christopher Robin, Winnie the Pooh ve arkadaşlarıyla birlikte ormanda bir maceraya atılırlar. Bu macera sırasında, Christopher Robin çocukluğunu hatırlar ve ailesine ve arkadaşlarına daha fazla zaman ayırması gerektiğini anlar.

100 Lük Ballı Jack Yurtdışı, çocukluğun önemini ve arkadaşlığın gücünü anlatan dokunaklı bir filmdir. Film, muhteşem animasyonları, sevimli karakterleri ve eğlenceli hikayesiyle izleyicileri büyülemektedir.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi