Holiday

Holiday: Bir Aile Klasik Filmi

Holiday, 2006 yılında vizyona giren ve Nancy Meyers tarafından yönetilen bir romantik komedi filmidir. Film, iki kadının hayatlarının bir noktasında yer değiştirmelerini ve yeni hayatlarında aşkı bulmalarını konu almaktadır.

Film, Los Angeles’ta yaşayan Amanda Woods (Cameron Diaz) ve Londra’da yaşayan Iris Simpkins (Kate Winslet) adlı iki kadının hikayesini anlatıyor. Amanda, başarılı bir film yapımcısıdır ve erkek arkadaşı Ethan (Edward Burns) ile nişanlıdır. Iris ise bir gazeteci ve erkek arkadaşı Jasper (Rufus Sewell) ile birlikte yaşamaktadır.

Amanda ve Iris, bir internet sitesinde birbirleriyle tanışırlar ve hayatlarını bir süreliğine değiştirmeye karar verirler. Amanda, Londra’ya taşınırken Iris de Los Angeles’a taşınır.

Yeni hayatlarında, Amanda ve Iris farklı deneyimler yaşarlar. Amanda, Londra’da yeni arkadaşlar edinir ve Jasper ile yakınlaşır. Iris ise Los Angeles’ta film yapımcılığı işine girer ve Ethan ile tanışır.

Zamanla, Amanda ve Iris hayatlarının gerçek anlamını keşfederler ve aşkı bulurlar. Amanda, Jasper ile evlenirken Iris de Ethan ile evlenir.

Holiday, sıcak ve eğlenceli bir aile filmidir. Film, aşkın her yerde bulunabileceğini ve hayatın sürprizlerle dolu olduğunu göstermektedir.

Holiday ile İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi